Siema. będę tu dawał swoje fotki z życia Tibijskiego xD. Na początek coś z starych czasów, później Expy, awanse, looty :P. życzę miłego oglądania i komentowania.
Wersja do druku
Siema. będę tu dawał swoje fotki z życia Tibijskiego xD. Na początek coś z starych czasów, później Expy, awanse, looty :P. życzę miłego oglądania i komentowania.
Hmm zdjęcia mogę dodawać tylko przez załączniki więc musiałem dodać następną odpowiedź. Tu znajdziecie screeny z nie dawna. Okolo 5 dni do tyłu od dziś. have fun.
ładny nowy temat. Powodzenia ;]
ile masz k/h na tych najtach/gsach? ogarne tam exp 73 rp?
exp nie wiem jaki ale tam dobze leci. lepiej by Ci bylo na wyrm
na wyrmach z pb ogarne?
no pewnie xD
temacik mi się bardzo podoba. Wkleiłeś sporo screenów, są one ciekawe.
Pójdź może na coś "ciekawszego" :-)
Aha, bardzo Ci do twarzy w tym outficie druida ^^ Zrób jeszcze ten włochaty łeb i będzie git majonez.
Pozdrawiam
Dobre ssy i widze ze temat sie rozkreca ;] mam pytanie czy dalej na valorii ganiaja polakow np. w czasie expa? Pamietam jak kiedys gralem 60ekiem no i niestety hunt od chullo i koniec gry :S Jak teraz wyglada tam sytuacja?
pozdroo
Teraz ? spoko. nie wjebiesz sie na expa, nie bedziesz dymiil do innych to pozyjesz. ja bez hunta narazie :d. Nie wbijaja sie po mnie, a jak wejdzie jakis wiekszy lv ode mnie albo "noobek" h lvlelowcow to poprostu schodze z expa i looz
No wkońcu cos z valori :P mój swiat od 5 lat ;d. Nie grałem od kilku miesiecy ale z tego co kumple mówią, to mozesz expic lajtami, ale miejscowki czesto sa zajete przez 2 gildie, które mają war ( w jednej jest mój stary team :P)
@up.
Wow 5 lat ? to jak Ty masz lvl ;O.
Ja najpierw gralem na danubii wbilem chyba 23 lvl, pozniej nebula 56, i teraz 69. Screena nie zdazylem zrobic bo bylo duzo monsterow kolo mnie :D. na 70 wzuce juz niebawem. No i mam problem tak przy okazji. Jak mam Elfbota, to podczas kry niekiedy mi "zacina" tibie i tylko exit ratuje. Jest to spowodowane na 100% bezez bota.
Czas na lvl 70 ! :d chwilowo nie gram bo klient mi sie swiesza :/ no i 12 dni do konca pacc :/ mysle ze 75 wbije... jak znajde miejscowe nawet 80 :). komentowac !
BBot teraz ! xD
no nieźle, zamieszczaj fotki na valoria thread :)