Witajcie
Pragnę przypomnieć, że już jutro o 12:00 wystartuje nowy serwer OTS - Katania :)
Więcej szczegółów znajdziecie na: http://ronots.com
Wersja do druku
Witajcie
Pragnę przypomnieć, że już jutro o 12:00 wystartuje nowy serwer OTS - Katania :)
Więcej szczegółów znajdziecie na: http://ronots.com
Grałem na ronie gdy był 1 serwer. Potem gdy weszła modena. A nusz znów się skusze?
Pograłbym, gdyby dało się tam założyć postać i grać cały czas, jak na pvp-enfo. Jak chary są kopiowane z innych serwerów to nie ma opcji zacząć. Chciałem pograć tylko na pvp-enfo. Chyba, że źle coś doczytałem, jak tak to mnie poprawcie ;>
Pewnie przetestuję, ale nie obiecuję, że zostanę na nim na dłużej.
Mnie tam nie zobaczycie ;D
Kiedyś grałem, ale już dałem sobie spokój.
Na pewno zagram, mam tylko nadzieję, że fakt iż serwer startuje jutro, nie ma nic wspólnego z prima aprillisowym torgowym żarcikiem :P
Raczej nie bo byłby to wyjątkowo słaby żart. Nie mam ekipy nie zaczynam.
Jak ja zaczynalem grac na Torginni, to tez nie mialem zadnej ekipy, nikogo nie znalem, a wtrafilem do najlepszej i najsilniejszej gildii z calego RonOTS'a, dzieki czemu poznalem wielu wspanialych ludzi ;) Takich jak ja jest masa przykladow, wiec to, ze nie masz ekipy nic nie oznacza. W tej chwili nie ma na RonOTS'ie zadnej porzadej gildii, ktora od razu opanowalaby Katanie.
Tam serio można kupić pacc na 30 dni za sms 3,66? Bo z tego co kojarzę to zawsze była drożyna i pytam dla pewności.
#Czemakoan
Bez przesady, takiego tępego żartu nawet dziecko z podstawówki nie wymyśli ;f
#Lothardan
Thx, to wiele wyjaśnia. Dziwiłem się co taka mała komercha ostatnio. Nie wbijam ;s
Wydaje mi się że kosztuje pacc 3,66 na 30dni . Zresztą piszę tak na str.
@up: wiesz że dziś 1 kwiecień? :) Różne rzeczy mogą się zdarzyć :)
@top: Słaby żart w tym roku ;]
Za 3,66 jest 30 PKT, jak uzbierasz 70 PKT możesz je wymienić na PACC 7 dni.
Ściągnąłem klienta, ale serwer Katania offline, a na Test nie mogę się wbić (pewnie ten klient jest tylko do Katanii).