Wszystko mam ok, pisze: MojaNazwaOTS was running!
Wpisuje do changera dobre IP - i te z no-ip, i te moje..., wpisuje dobry port, a nie wchodzi coś.
Pozdrawiam,
Avithor
Wszystko mam ok, pisze: MojaNazwaOTS was running!
Wpisuje do changera dobre IP - i te z no-ip, i te moje..., wpisuje dobry port, a nie wchodzi coś.
Pozdrawiam,
Avithor
Ludzie, pomocy!
Próbuję wejść na OTS, ale nie mogę!
Jako mam to zrobić?
Zrobiłem konto w zakładce account na przeglądarka > localhost > phpMyAdmin >Account - wszystko tak jak w poradnikach, a mimo to:
http://img688.imageshack.us/img688/6467/hahaln.jpg
Pomocy! Ludzie!
@Edit
Silnik mi działa, pisze: MojaNazwaOTS is running! Czy coś takiego. Jak zrobić te konto, tego GM... tako żeby po prostu wbić na swój OTS.
Pozdrawiam,
Avithor
Musisz wbijać przez 192.168.1.1, lub przez takie ip jak strona konfiguracji twojego routera ;d Ostatnio sam miałem taki problem, że kumpel mógł wbić a ja już nie, wywalało że server off ;dd
A co do acc - zobacz, czy na pewno masz dobrze skonfigurowany(config.inc.php <szukaj tego pliku, tam są dane do zmienienia na właściwe> powinien pomóc :P). Albo jak ogarniasz bazę danych, możesz zmienić sobie w swoim charze group_id na 5.
No, mam router. Ale to nie działa - te IP co podałeś itp. - jak to zrobić? Pomocy.
Pozdrawiam,
Avithor
Na pewno wpisujesz poprawne passy? Oraz czy na pewno masz jakieś konto w bazie danych?
Co do IP to wpisuj 127.0.0.1
Config.LUA
Zamień
naKod:sqlType = "sqlite"
Kod:sqlType = "mysql"
Mam to zmienione już od pobrania.
Pozdrawiam,
Avithor
Dodałeś jakieś konta do bazy MySQL / wogóle ja załozyłeś?
IP raczej jest dobre, bład jest taki, ze albo nie masz kont w bazie, albo serwer nie ma z nia połaczenia.