Kilka miesięcy temu rzeczy zostały wprawione w ruch...
... i na dalekim horyzoncie gęsta mgła pojawiła się o brzasku słońca.
Wersja do druku
Kilka miesięcy temu rzeczy zostały wprawione w ruch...
... i na dalekim horyzoncie gęsta mgła pojawiła się o brzasku słońca.
Na czym dokładnie to polega ? konary drzew będą się ruszać mgla i te sprawy ;d ?
Będą efekty ? ;o
Podpisuje się... mgła w Tibii to świetny pomysł! Drzewa nie, bo to by oznaczało setki nowych spr...
#edit
nazwa screena
http://static.tibia.com/images/news/fog_objects.jpg
fog_objects
tak, mgła w Tibii!
To jest jakiś teaser łatki?
Mgła ciekawy efekt, niedługo będzie deszcz i wiatr jeszcze :P
Ale to chyba dobrze.
Mgła.....
Jeszcze trochę i będzie deszcz, powódź, tajfun, samochody, kataklizmy (rodzaj rajdów) i wjazdy na chatę -.-
IMHO bez sensu pomysł.
Mgła - postępy dzięki robieniu klienta Tibii we flashu.
Tak samo popatrzcie na pasek życia oraz nick, zauważyliście coś jeszcze? Troszkę inna czcionka, większe odstępy między literami.
daj mi jeden logiczny powod, czemu to nie ma sensu (logiczny, to nie jest bo tak), napisze tak jak w poprzednim temacie nt update, jak sie wam nie podoba to po co gracie? jak sie dla was ta gra nie podoba to wlasna zrobcie, a nie kurwa ciagle narzekacie, cokolwiek by cipsoft nie zrobil, ze jest do dupy, nawet nie potrafiac jakos tego konkretnie wyargumentowac
dla mnie pomysl genialny, bedzie wkoncu klimat wizualny
Mi się wydaję, że te nicki to po prostu wyrównanie(gracze się skarżyli, że np. water elemental ma niżej nick, niż gracz).
#top
Mam nadzieję, że nie spowoduje to gigantycznego spadku fpsów, a jeśli już to żeby była opcja wyłączenia.
#up
Cipsoft pisał, że robi klienta we flashu, ale wątpię, żeby to było to.
Pomysł jest genialny :P A w zimie by śnieg zrobili i gitara! :)
dzieki : )
Jak to się wydarzy, to nie tylko będzie trzeba wszystkie boty od nowa napisać, ale też oże się okazać, że wielu z ich funkcjonalności nie da się już osiągnąć.
Ciekawe co to będzie.
A co do samej mgły, to ona nie ma raczej nic wspólnego z tym projektem klienta we flashu, ale może się mylę : )