Nowo Założona postać na Luminerze ,narazie Ssy z rookgardu ale to niedługo się zmieni i postać będzie się rozwijać.
Wersja do druku
Nowo Założona postać na Luminerze ,narazie Ssy z rookgardu ale to niedługo się zmieni i postać będzie się rozwijać.
no ja Ci z całego serca zycze powodzenia :)
jak coś to pisz w grze nick Pydynon
co do kamyków to też moge troche podrzucic :)
no no no kolego to mi sie podoba ze nie podajesz sie :) jak cos pisz pomogę :) nick znasz :)
Tez gram czasem na luminerze ;P Jak chcesz moge cos tam pomoc ^^ jbc to pisz do Sherekc
Pozdrawiam
siema siema ale przydało by się regulaminowe 3 zdjęcia nie uważasz ?
@Topic
na razie to nie pokazałeś nic szczególnego 1 zdjęcie i do tego z rooka ;p no sory, ale życzę powodzenia w dalszej grze!
@rudi
to nie ten leos o ktorym myslisz bo na gg sie pytalem :p
No niestety pomyliliście mnie z kimś ;P
Wow !!
Świetny temat, akcja zapierająca dech w piersiach, niecodzienne przygody, częste hunty ,wspałanie loty, świetnie rozwinięta postać, widać że włożyłeś w nią dużo czasu i pracy. Na pierwszy rzut oka widać, że świetnie grasz i kochasz to co robisz. Dodaje do ulubionych/.
pkt 1 i 8 regulaminu się kłania.
zamykam, jak na PW doślesz mi jakieś sensowne screeny (poczekaj najlepiej do 30 lvla, chyba, że stanie się coś naprawdę jazzy) to otworzę.
A Tutaj Kilka Ssow ,zapraszam Do Ogladania I Komentowania.
Kolejna czesc : )
no i jeszcze cos :D
Troche Helli , No i Cos Dla Oderwania Sie Od Hell Spawnow :D
no no oby tak dalej lot ładny :) tylko troszkę mało akcji pokaz cie pazury xd i będzie gitara :D