blacknight napisał
Witam,
Po długim czasie grania bez żadnych modyfikacji, stwierdziłem że jednak warto mieć bota. Co za tym idzie najpierw trochę poczytałem (co mało mi dało), więc dlatego tworzę temat. W temacie botów jestem totalnie początkujący.
1. Czy za bota trzeba płacić? Nie ma innej opcji, załatwić z innego źródła jakoś scrackować?
2. Który bot będzie najlepszy dla mnie? Jestem początkujący, bot jest mi potrzebny do expienia i skillowania. Mam 65 knighta na non pvp ze skillami 75/75.
3. Każdy bot jest tak samo wykrywalny i tylko od farta zależy czy nie dostanę bana?
4. Dużo dobrego słyszałem o Elfbocie, ale na forum chyba nie ma (bądź nie znalazłem) poradnika do tego bota.
5. Czy można bezpiecznie zostawiać bota na całe dnie i noce, np będąc po za domem, i postać sama się wyleczy w razie potrzeby, pojdzie do depo, wyloguje się lub będzie sobie expić/skillować.
6. Do czego są skrypty? I jak ich używać? Waypointy? Jest jakiś słowniczek, bądź poradnik dla początkujących?
Z góry dzięki za pomoc, mam nadzieje że nie złamałem żadnego z punktów regulaminu. Jeśli nie chcesz pomóc, omiń temat... bez napinki:)
Pozdro