Witam, pytanie jak w temacie. Dodam, że dragi prawie wszędzie zajęte, nie wiem tylko jak na Yalahar. Jakieś inne propozycje? Ew. hunt na sd, ale wolałbym na visach jechać.
Wersja do druku
Witam, pytanie jak w temacie. Dodam, że dragi prawie wszędzie zajęte, nie wiem tylko jak na Yalahar. Jakieś inne propozycje? Ew. hunt na sd, ale wolałbym na visach jechać.
necro/hero niezbyt mi podchodza.
dle zao - jak wyjdzie kilka dl, czy nawet dl i z 2 dl hatchlingi to sie goraco robi. Generalnie to zamierzam bocic, wiec pod tym katem prosze
Watery
Grim Reapery z blokerem
Dle Poi
bot?
watery bez premium staminki wycigam tam 150k z 300~ graczami na 77 msie. Jak dobrze pojdzie to lecisz na 180k caly czas a na bocie to bajka.
Z loota zwraca sie za mf, tylko softy sa tam niezmiernie potrzebne. Leci bardzo duzo life ringow i smp wiec o mane nie masz co sie martwic.
Co do sd, nie oplaca sie uzywac na hunty, zbyt drogie i malo uzyteczne. Najlepszy exp/waste to grim reapery z vis hurem, exp w cholere wysoki i mlvl leci. Najlepsza miejscowka to oczywiscie na yalahar.
na bota swietne sa culty. loot jest bardzo dobry i sorkiem na nich latwo sie boci. mozna tam niezle zarobic. exp bys tam mial 100-120k/h.
Polecam wyrmy nawet jak dobrze pojdzie 150k/h z profitem!
moze gski na forbidden land?
Wyrmy (exori frigo),
Water elementale (exori vis),
Frost dragony (exori vis + inne visowe czary, zależnie od sytuacji),
Earth elementale (exori flam, lecz tylko jeżeli by Ci zabrakło kasy),
Worker golemy (exori vis + vis hur),
Culty (exori flam + exevo flam hur).
Chyba wszystko.
Troche odkopuje, ale nie chce zakladac nowego tematu.
Dawno nie gralem w Tibie, wiec nie znam wielu rzeczy, dlatego doradzcie mi gdzie moglbym expic 100 MSem majac wystarczajaco duzo kasy by wastowac. Dodam, ze mam do dyspozycji 270 EK i chce na prawde szybko powbijac level.
Powiedzcie rowniez z jak duzym waste musze sie liczyc
Grimy ciskaj z tym ek, gfb/vis hur/max vis wszystkie mozliwe czary które duzo bija, ewentualnie hellspawny na -1 tez vis hur+ava/ue co 40 sec.
Na hellach nie powinno byc strasznie duzego waste'a, czesto dropia, przed update jak vis hury byly normalnie i bilem to z blokerem nie mialem waste.
A na grimach raczej sie szykuj na duze waste.