Witam! Chciałbym pogadać na luzie jak wy radzicie sobie z niechącią odrabiania lvli po tibijskich dedach? Jak się szybko przełamać?
3x down:nie chodzi mi o ogólną niechęć do tibii tylko niechęć do konkretnej postaci
Wersja do druku
Witam! Chciałbym pogadać na luzie jak wy radzicie sobie z niechącią odrabiania lvli po tibijskich dedach? Jak się szybko przełamać?
3x down:nie chodzi mi o ogólną niechęć do tibii tylko niechęć do konkretnej postaci
Najpierw grałem na non-pvp to nie padałem
Ale jak grałem na pvp to jak padłem robiłem nowego chara xD tak do 9-16lvl i tak w kółko teraz już nie gram.
Jak Ci się nie chce grać, to po co to robić na siłę?
Leci jeden lekki strzał w bardzo wytrzymałe biurko zwłaszcza kiedy wiem że itemki są na obleganym respie :P
Ale biurko wytrzymałe więc po 1-2 dniach wbijam i odrabiam jak mi się chcę :D
ziomus serio masz problem... po co grac na sile? gra jest dla przyjemnosci. no chyba ze utozsamiasz sie z wykonawca piosenki "tibian" to wtedy zroumiem
Czasem tak jest! Wiem o co chodzi
Wbijasz załozmy 50lvl padasz odrobiles juz prawie padasz odrobiles nadrobiles troche 50 i pol paadasz, czesto tak jest ;p wystarczy grać z głową :P
daj sobie na ten dzien przerwe i jutro bez nerwow zasiadz do kompa :)
Zrob se przerwe , pare dni nie graj to sie samo wkoncu zachce grac :P Ja tak czasami mialem , jak padlem to komp dostal z buta mocno hahah ale juz skonczylem z tym i tibia :P
lol, przejmujesz sie tym jakbys pieniadze przegrywal ;f
to tylko jakas gierka mmo ...
poprostu nie graj przez jakis czas, jak ci sie zachce to znow zagrasz, proste
Ja obecnie gram w Tibie, jeśli padnę to myślę sobie aHH znowu taka strata, ale wmawiam sobie, że to jest zabawa i np: idę gdzieś na hardcore lub pozabijać kogoś i zaraz wraca chęć, odrabiam w jedną/kilka godzin stratę i gram dalej. =]
A ja Ci tak napisze !!...
Padasz tracisz poziom (exp)...jeżeli robisz przerwę tracisz o wiele więcej expa...i robienie nowej postaci z powodu deda nie ma sensu ponieważ przyjmijmy wbiłeś 50 sorka...to jakieś 2kk expa robiąc nowa postać tracisz kupę czasu które poświeciłeś sorkowi.
Po prostu musisz się nauczyć odreagować to szybko i lecieć expić..Jakaś muzyka do Chill Aut'u ;P Relax Man