Elo. Co jakiś czas, np. gdy zostawiam bota na noc, ewentualnie do szkoły przychodzę, a tu postać wylogowana na respie...
Zauważyłem, że bot poprostu się zacina... jakie mogą być tego przyczyny?
Wersja do druku
Elo. Co jakiś czas, np. gdy zostawiam bota na noc, ewentualnie do szkoły przychodzę, a tu postać wylogowana na respie...
Zauważyłem, że bot poprostu się zacina... jakie mogą być tego przyczyny?
Przyczyną mogą być żle zrobione waypointy , duzy ping i to co mi jeszcze przychodzi do głowy to potwory które znikają a bot ich nie widzi i chce na nie wejść
Albo ktoś cie bloczy itemami?
Potwory nie znikaja, bo boce mojego bot chara na rotach.
Ping jest wporządku.
Waypointy też są ok, bot chodzi płynnie nie pojawia się napis 'sorry not posible' tylko sobie śmiga tu i tam.
Itemami nikt nie bloczył...
W trakcie pisania posta akurat się zaciął.
Postać się nie rusza, otwieram okno bota. Naciskam przycisk 'cave botting' a tu taki lag i nie chce otworzyć, tak jakby cały bot się zaciął z tego co wiem dużo osób ma z tym problem...
Używasz cracka czy oryginał? Też tak mam ale bardzo żadko.
Jak chcesz moge Ci dać skrytp żeby cie logowało jak dostaniesz kicka :)
Oryginał. Skrypt mi stary nic nie da, bo to cały bot się zacina... o.0
Tak jakbyś zostawił postać na afku... ale mimo wszystko dzięki.
tez tak czasami mam tylko ze na elfie ale to chyba podobny problem
robiłem czasami specjalny test i to chyba zależy od pingu
jeżeli masz starszy komputer to poprostu odpuść sobie śmiganie na stronach www itp tylko zajmij sie czymś w rl ;d
Komputer ma 2 tygodnie, jak juz pisałem (niestety nie czytasz ze zrozumieniem ) bota zostawiam gdy idę spać, ewentualnie szkoła... nic oprócz tibii i ng nie działa... co to może być?!
@down
Przeinstalowywałem bota setki razy...
Pytałem tam, nie uzyskałem żadnych sensownych odpowiedzi, szkoda że LoW się nie wypowiedział... ale nie wierzę,że wśród boteró z TORGa nie znajdę tego 'znawcy' który nie udzieli mi odpowiedzi ;d
Spróboj przeinstalować NG,ewentualnie help desk na tibiabot.com.
Na pewno nie zabraklo Ci capa podczas botowania?
Mnie tak na otsach wywalalo jak botowalem,bot otwieral corpse-chcial wziasc loota ale nie mial capa-po 15min kickowalo mnie z gry.
Jesli to nie to,raczej na help desku na tibiabot.com Ci nie pomoga ale mozesz sprobowac
Chociaz jakby sie tak zastanowic to nie to,mowisz ze zacina sie na expie w losowych odstepach czasu.
Sproboj cos z trybem zgodnosci,moze wlaczasz za duzo opcji/skryptow na raz?
Też nie ;/ .... Jest tylko mana training i cavebot ;<
nie wiem co zrobic...
Mam podobny problem ;p z ng ale mam włączony alarm że jak disconnect to ma alarmować xd
Poszukaj skrypt na logowanie gdy cie wyloguje.
A czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie? ^^
Dziś bot się zaciął... ded na larvie... chyba przestane bocić ;d
@down
jesteś fajny :*
widac komp ci nie uciagnie tibii + bota -.^