Czesc bede tutaj wklejal zdjecia mojego knighta z rodzimego serwera jakim jest Guardia.Gram od 30 lutego od 29 lvl.
Macie jakies propozycje co do expa etc. piszcie !
Komentarze mile widziane ! =)
Kazdy jakos zaczyna ja bije zolwie i krokodyle :P
Wersja do druku
Czesc bede tutaj wklejal zdjecia mojego knighta z rodzimego serwera jakim jest Guardia.Gram od 30 lutego od 29 lvl.
Macie jakies propozycje co do expa etc. piszcie !
Komentarze mile widziane ! =)
Kazdy jakos zaczyna ja bije zolwie i krokodyle :P
Jak na razie słabiutko ,ale mam nadzieje ze sie rozkręcisz :))
Skille sa slabe 63/61 narazie mam pacca to expie :D oczywiscie task zrobilem , eq od kolegi main hacked ;/
#down
nie padam knightem nigdy :D!a jaki exp polecasz ?:)
Wlasnie.. pokaz stan postaci skile etc. i wybierz sie na jakis hard exp zeby bylo co ogladac :P np jak padasz.. nie no joke :dd
@ Xoranis *
W tej kwestii ja sie moge rozgadac , wczoraj dostalem buta za 650 od DLa, wiadomo co sie stalo : D
Elegancko, na razie mało ss ale jest spoko. Poskiluj trochę i jakieś dragi ; )
No ladnie cisniesz tylko czemu masz 2.7k krokodyli nie mogles se taskow porobic? ;d
No no ładnie, dobre eq a skille takie sobie ;p jak kto woli.
Może jakieś best solo? hity? iTp itD ;D
Powodzenia w dalszej grze !!! ;]
Chcieliscie akcji macie akcje :D! propozycja ze smokami wydaje sie byc dobra ale nie z moim lvl i skillami a do konca pacca nie skilluje :]
Świat jak najbardziej pozytywny :D Trochę mało akcji ale na bank się temat rozwinie ;d jeżeli nie masz gildi , możesz do mnie napisać in game - Pikeey. Chętnie Cię przygarnę ;d przyda się ek do bloczenia ; ) Pozdrawiam
Male advensy macie jakies propozycje co do expa huntow ? :D
dla mnie temat słaby i co do knighta skillle 63/63 na 38 lvl też
Napisalem dokladnie ze na paccu nie skilluje :) nie podoba sie to nie musisz komentowac ale kazdy jakos zaczyna.
Albo jestes idiotą, albo idiotą..
2700/300 croco n/c
Mialbys 9 tasków zrobionych..
Helou?
Nie wiesz ze mozna restartowac?
Zabijesz 300 croco idziesz do npc po next 100, a w nagrode mozesz jeszcze zabic bossa chyba lepiej zdobyc jakis loot niz sepic eq/itemy od kolegi niprawdaz?
Baj.