Od 4 dni gram na Real Tibi ,dostalem od kumpli dobre itemki i sporo kasy
Jeden z kumpli powiedzial mi ze moge kupic blessy na faccu .Czy to prawda ?Jesli tak to gdzie i za ile.
Wersja do druku
Od 4 dni gram na Real Tibi ,dostalem od kumpli dobre itemki i sporo kasy
Jeden z kumpli powiedzial mi ze moge kupic blessy na faccu .Czy to prawda ?Jesli tak to gdzie i za ile.
Tak mozesz kupic blessy na faccu lecz 4 z 5.
Pierwszy z nich na polnoc od Carlin NPC Humphrey.
Drugi na poludnie od Thais u NPC Norf.
Trzeci na poludniowym wschodzie od Ab'dendriel u NPC Edala.
Czwarty jest podzielony na 2 czesci w Kazordoon.
Na poczatku musisz isc na poziom -4 i kolo zejscia z szachami ( sa tam resp nietoperzy znajdziesz NPC Kawill. Potem musisz isc dalej na poziomie -4 na dole od depo kolo schodow. Powinienes skojazyc to miejsce gdyz masz tam duzo ogni przez ktore musis przejsc zeby dostac sie do NPC Pydar u ktorego kupisz 4 blessa.
dodam, ze jak masz 4 nawet to jest duza szansa ze nie spadnie bp ;d a bez 4 chyba zawsze spada? z 5 juz 100% szansy ze nic nie spadnie z eq ani bp, tyle ze piaty na pacc u eremo ;p
i popraw se podpis ;dd
nah, padlem dzis na 3 blessach i nic nie spadlo, (nie zdazylem kupic 4 ;/)
juz ci mowie jak przedstawiaja sie szanse na spadniecie bp:
0/1/2/3/4/5 blessow
Szansa straty pojemnika (%) 100 70 45 25 10 0
Szansa straty ekwipunku (%) 10 7 4.5 2.5 1 0
nie wprowadzajcie ludzi w blad, bo to juz kolejny temat, w ktorym cos takiego widze. naprawde zaraz zaczne raportowac takich ludzi
...
ponadto polecam
http://pl.tibiaml.com/blessing_calculator/
Ja osobiście mam 4 blessy, lecz i tak noszę Aol'a, bo mam za dużo do stracenia min. softy w plecaku.
Dodam jeszcze, że jeśli masz poniżej 25lvl, to możesz kupić blessy po 1k za jeden, korzystając z tego questu.