Cześć. Chciałbym pomagać graczom. Wie ktoś jak rozpocząć ten test i kiedy zostanie mi przydzielony tut? Bo ja wiem, ale nie jestem pewny.
Wersja do druku
Cześć. Chciałbym pomagać graczom. Wie ktoś jak rozpocząć ten test i kiedy zostanie mi przydzielony tut? Bo ja wiem, ale nie jestem pewny.
tuta otrzymasz zaraz po zdaniu testu.
jak rozpoczac? jesli konto mialo choc raz pacca to klikasz na become a tutor, czy jakos tak
przy okazji zapytam , mialem tylko "premium suprise" - cz moge probowac byc tutorem?
Ja za swojej strony mam pytanie ,jeżeli nie uda mi się zdać testu ,mogę podejść jeszcze raz ?
Dodam, że test jest bardzo trudny, wymagana jest znajomość angielskiego na bardzo wysokim poziomie, a pytania też łatwe nie są.
Gram w tibię ok. 4 lata i nie byłem w stanie sobie poradzić.
//Edit
Jeszcze ciekawy artykuł Golluma:
O tutorach nieco więcej...
Tak, tylko czy to ma jakikolwiek sens?
Po co zdawać test na coś, czego nie umiemy robić.
W dodatku płacąc za "ściągę".
Imo głupotą jest kupić odpowiedzi, bo nic nam to tak naprawdę nie da.
A jak ktoś ma nadzieję, że będzie miał tutor -> senior tutor -> GM, to od razu mówię, że szansa na takie coś jest poniżej 1%
Próbowałem wykonać test własnymi siłami.
Spróbuje znowu za 2 miesiące xdCytuj:
Exam not PassedSorry, you did not pass the tutor exam. The following question has been answered wrong:
"Which of the following statements about voluntary gamemasters are true?"
You may repeat the exam in two months. Until then use the time to study the documentation again. We hope to welcome you as tutor in the future.
Też próbowałem ale odpadłem na pytaniu:
Cóż, spróbuje za 2 miechy.Cytuj:
Z tym transferem account nie pamiętam jak to było ;p
Chciałbym tylko napisać coś dla przyszłych tutorów - jeżeli nie zrozumiecie większości pytań (czytaj - 95%), ponieważ wasz angielski nie jest najwyższych lotów to sobie lepiej odpuście. Podpowiem tylko (co zresztą i tak jest napisane na teście), że większość odpowiedzi macie na tibia.com (w FAQ, Tibia Rules itp). Tutora można łatwo zdobyć, ale jeżeli będziesz na helpie pisał jakieś potworki w stylu "yu ar nob" to można go też stracić.
@edit
A, żeby nie umieć odpowiedzieć jakie twierdzenia o GM'ach są prawdziwe to naprawdę.. lepiej za rok, nie 2 miesiące.