-
Kopytko Life
-
Oczojebna skórka, ssy chyba nie z tego chara co nim grasz, bo z tego co widze to miał być 140+ ms. Lepiej dodawaj aktualne.
-
@up jest to przecież 150 ms ;s Pierwsze ss są z starej postaci by przypomnieć.
A to z aktualnej:
http://img59.imageshack.us/img59/507...onster0016.jpg
-
Zmień tego skina tibi,nawet nie widać tych Twoich lootów jak po oczach mi marycha świeci.
Jakoś nie przepadam za screenami z kupionej/zamienionej postaci. Ja żebym miał chęci do gry,to bym musiał grać postacią od 0 moją(80% bot ale ciii)
No nic,czekamy aż zmienisz skórke i na jakiś niebanalny hunt się wybierzesz
-
E tam.. :p
Zok, jak w swoich wcześniejszych tematach na pewno się rozkręci i będą piykne ss'ki :D
Na razie nic specjalnego, ale wierze w Ciebie, że na 100% będzie lepiej.
Pozdro :D
you'r Pulkós xd
-
nice temat fajne ss tylko dawaj zdj z postaci ktora aktualnie grasz bo mnie nie obchodzi inny char tylko ten jaki jest w temacie ogolem fajny temacik bede zagadal ;)
-
1 załącznik(ów)
-
19:59 Arthur Desdikado [150]: osamo
19:59 Arthur Desdikado [150]: skomentuj temat zoka
a wiec ... To najlepszy temat jaki widzielem !!1!!1!! ;p
GZ ZOK PARUFO!
-
1 załącznik(ów)
no i znowu quary tradycyjnie na 15bp smp. kolor i out skopiowałem od zarilda z olympi widać mi też farta przynosi.
-
# Top
Zdjecia fajne jak na poczatek...
Co do expa wiencej ssow z akcji dawaj i moze jakis team hunt - hewllspawny/hydry ?
-
2 załącznik(ów)
-
10 załącznik(ów)
lvl i trochę akcji niestety musieliśmy skończyć ed padł ;<
-
mówiłeś w szkole żebym Ci temat odswieżył no to prosze
specjalnie hasło odzyskałem żeby Ci temat skomentować :D
fajne foty, mimo iż nie gram w tibie mogę Ci pogratulować, fajne ss z inq, dawaj dawaj do 200 lvl ;P
-
piękny loot który został cały zajebany przed Ed i Ek
nie robiłem ss z woi i woce a było ich na ponad 32k na . W sumie z tego wypadu jestem 32k więc nie jest tak źle ale myślałem że można im ufać.