Elo, mam do was pytanko, bo chciałem założyć chara z nickiem który składa się z 4 wyrazów a widzę że się nie da ; /
Czy CipSoft zablokował tak długie nicki i dlaczego ? :<
Przeszkadzały w czymś ??
Wersja do druku
Elo, mam do was pytanko, bo chciałem założyć chara z nickiem który składa się z 4 wyrazów a widzę że się nie da ; /
Czy CipSoft zablokował tak długie nicki i dlaczego ? :<
Przeszkadzały w czymś ??
Z 2 lata temu była możliwość złożenia nicku swojej postaci z 4 wyrazów. Obecnie jest ograniczenie do max 3. A dlaczego tak jest, to chyba nikt nie wie :)
Może dlatego żeby nie powstawały nicki typu:
"Jestem hardkorem a nie sory to byla osiemnastka i wtedy gralem w nocy na gitarze ole lole."
@edit
Down mało wiesz.
Zablokowali, bo pewnie, takie nicki za dużo zajmowały miejsca na postacią i nie mieli jak ich tam zmieścić. Mój kolega ma nick "morderczy dorsz morderstwa" i troche nad łbem mu to zajmuje.
Do tego kiedyś chciał założyć chara który masz "oo" i też nie mogłem, głupia sprawa :/
Ograniczenie musiało zostać wprowadzone dość nie dawno.
Pamiętam że gdy zaczynałem swoją przygode z tibią latało pełno Enrique Del Chosta Del Sola Va la Vega
itp
#UP
Do tej pory mogą prawdopodobnie latać, ale jak chcesz taki nick założyć to zapomnij, max 3 wyrazy np. Bardzo lubie hlep"
I to ograniczenie z tego co pamiętam dawno zostało wprowadzone, bo ok. 1,5-2 lata temu chciałem założyć nick 4 wyrazowy, to nie dało rady :[[[
wiem ze wycofali takze apostrof z nickow, juz nie mozna zrobic postaci z takim nickiem, dupa, bo chcialem ;q
Tylko kiedyś tak było że czym dłuższy nick tym więcej hp.
Miałem kiedyś nick składający się z 4 wyrazów, no powiem, że w sumie kiczowo jak ktoś miał takie długie nicki, ale dlaczego wycofali " ' " i " - " z nicków to już nie rozumiem.
Nie zawsze nick dlugi=kiczowaty...
Przykladem na spoko dlugi nick jest Sorcerer of the dark age