Nie zgadzasz sie z nowymi zasadami?
Napisz w tym temacie :
Signed!Kod:hxxp://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2912412&pagenumber=1
Wersja do druku
Nie zgadzasz sie z nowymi zasadami?
Napisz w tym temacie :
Signed!Kod:hxxp://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2912412&pagenumber=1
Trzeba być naprawdę kretynem, żeby na oficjalnym forum oficjalnie się przyznawać do botowania kasy i nie widzieć w tym nic złego. A na deser jeszcze mówić o handlu paccem. Idiotyzm. Na szczęście są ludzie, którzy mają rozum:Cytuj:
90% of Botters who baned or deleted its your online like 70%. they always have pacc becouse they botting cash and buy pacc from other persons
I z tym się zgadzam.Cytuj:
ye i agree they shouldnt be just banned, they should be instant delete
Jak się wypleni boterów, to się nagle okaże, że zmiany w systemie wojen nie były konieczne. Bo stary system, w przypadku manualnej gry, byłby skuteczny.
Nie polecam tego stylu życia.
Pozdrawiam
Chcesz aby teraz od banowali tych co złapali bana ? czy może żeby nie banowali za boty ? bo jeśli tak to głupi jesteś jest regulamin i jak go łamiesz to licz się konsekwencjami ,ale jedno mnie ciekawi jak bardzo spadnie ilość knightow bo to w końcu cash makerzy a bez bota nuuuddaa ;d
ja tam jak najbardziej sie z tym zgadzam, przynajmniej liczba botow dzieki temu jeszcze bardziej zmaleje, moze nawet swiaty npvp to tez odczuja, a dla geniusza ktory zalozyl ten temat, winszuje intelektu
Mimo, że zostałem złapany za bota, cieszę się, że Cipki wreszcie coś z tym robią. Dostałem bana, ponieważ złamałem regulamin to chyba proste, więc nierozumiem czemu niektórzy mają do nich pretensje...
A zacząłem botować ponieważ zwykły exp nie wchodził w gre, przy tym jak 90% servera boci :) Pozdrawiam.
ty jesteś idiotą chyba...
płaczesz bo dostałeś bana i nie wiesz co w tym złego, koleś gdzie ty żyjesz??
od długiego czasu są mass bany a ty się zachowujesz jakby to był pierwszy...
cały świat tibii wie, że boty są nielegalne a ty na forum tibii się pytasz co jest złego w botowaniu no nie wytrzymam..
wgl. CipSoft postanowił banować systemem za boty bo są nielegalne a ty im próbujesz wmówić że to legalne...
niech sobie banują kogo chcą, tylko dlaczego tym co mieli stary criminal record ma on nie zniknąć?
A co to za roznica czy stary czy nowy? Jesli ktos uzywal bota wczesniej to tak samo zlamal regulamin jak Ci, ktorzy teraz dostali bana.
moim zdaniem to dobrze, że warny nie znikają już ;]
wtedy ktoś bocił, dostał bana to grał ręcznie a jak warning mu usunęli to znów bocił do czasu kolejnego bana i tak non stop..
a teraz jak dostaniesz jednego bana to masz 2 wyjścia:
-grać ręcznie
lub
-bocić i dostać delete ;]
Ale beka.
Człowieku ty wiesz co to jest regulamin? Jak zakładałeś konto, to go akceptowałeś (tak, zrobiłeś to!!111 ;OOO), a teraz płaszcz o to że już nie pobocisz.
Temat już wam usunęli, bo w żaden sposób to nie uderza w przestrzegających przepisy graczy.
Pozdro&MejbiNextTajm.
Ale ci co dostali bana wcześniej wiedzieli jakie mogą ponieść konsekwencje, a tu nagle łapią zonka bo nie znika im final warning. Moim zdaniem jest to niesprawiedliwe i każdemu kto dostał final warna przed wczorajszym dniem powinien on zniknąć. Lex retro non agit.
Pozdrawiam. ;]
@down
W tibia rules, które każdy ekceptował podczas zakładania konta było przedstawione co Ci grozi za dane przewinienia. Final warning zawsze trwał 6 miesięcy więc nikt nie bał się o to, że istnieje możliwość utraty konta po następnym banie. Nie rozumiem dlaczego zostali ukarani ludzie, którzy "swoje odsiedzieli" i czekali tylko na to, aby mieć spokój i nie bać się o to czy przypadkowo napiszą na trade "kurwa" i pożegnają się z kontem czy też nie.
Nigdzie nie jest powiedziane, że za używanie bota nie można od razu dostać delete, boterzy musieli sobie zdawać sprawę z tego, że jest to jedna z możliwych konsekwencji, więc zaostrzenie jakiejś kary pośredniej nie powinno mieć dla nich żadnego znaczenia i na pewno nie można tego nazwać zonkiem.
Jak chcecie zbojkotować Cipsoft to przestańcie grać. Kiedyś napewno zadziała. A wieczny final warning = fail.
Ale patrząc na to z innej strony, cipsoft sam zabiera sobie pieniądze, 17k kont dostało final warninga (część bana ale mniejsza) i powiedzmy jakieś 7k będzie chciało się przenieść i co? GÓWNO mają nie znikającego criminal recorda, więc z transferu-nici :).