WITAM znalazłem ostatnio na VEDZE źródelko na okół którego był pz, mam pytanie czy to jakiś teleport czy coś podobnego? chciałbym zorganizować mapę takich nietypowych pz
Wersja do druku
WITAM znalazłem ostatnio na VEDZE źródelko na okół którego był pz, mam pytanie czy to jakiś teleport czy coś podobnego? chciałbym zorganizować mapę takich nietypowych pz
good idea, takie cos bylo by bardzo przydatne, ;) tylko komu by sie chciało?
tak bez myslenia to moze podziemia i wyjscie na pustyni, wszystkie miejsca z blessami, sale tronowe w carlin i kazz, poh, sporo jest tego na paccu np, wschód port hope jest 1-3 kratek
Można By Zrobić Listę Czy Mapę
To źródełko to część Sea of Light Quest.
#Przeczytajcie pw i odpiszcie na gg.
Swiatynia nizej thais.
poh temple
laguna przejscia
wszystkie dywany w tibii
a ja jeszcze wspomne o tibijskich kąpieliskach, w wodzie jest pz i chyba kratke od wody tez
Taaa, już to robimy. http://tibia-wiki.net/wiki/Użytkowni...9;ek/Brudnopis
Jak ktoś jest zainteresowany współpracą, to pw i dam gg.
na tej liscie brakuje kazordoon, w kazo pz jest na pewno w dp, temple, w 2 miejscach z blessami, przy wszystkich kolejkach i w wyjsciu desert questa (licze to jako kazo bo na przyklad outlaw camp wg tibia.com nalezy jeszcze do kazo)
@nie mowimy o miastach, miejsca z blessami bylo mowione a jakundaf nie nalezy do kazo i nigdy nie nalezalo
@2up nie dziala link mi ten. za kilka dni bede gral znow w tibie to napisze ci pw
Podziemia Hellgate, w drodze na Draconę - jest taki kwadratowy budyneczek, w przejściach stoją DSy. Wokół nich jest PZ.
#fracek: Ehhh. No to jest wiki, co = się że sam możesz dopisać. Poza tym to na razie brudnopis, nie ma wszystkiego (a raczej większości) a później przeniosę to na jakąś stron/zrobię szablon... Sam jeszcze nie wiem. O szczegółach porozmawiam z Saredem.
Byłem w tym budyneczku (od południa jest ds-npc) i jakoś tam pzta nie było.
A często tam uczęszczam, bo chodzę na Draconię.
#down: Super, nabij se posta chociaż to napisałem.
Na goromie brakuje. Np. Przy schodach na wejscie na bb island jest jedna kratka z pz tak samo z gs i hydrami, tyle ze dla kazdego respa jest to inna kratka.
Na Tiq koło słoni jest 1 Hydra i tam w pobliżu jest bodaj kratka z pz.