Mam pytanko. Jesli zamowilem na konto conf keya to po jakim czasie moge zamowic nastepnego? Chodzi mi o to ile dni musi minac od zamowienia confa do mozliwosci zamowienia nowego na te same dane :P
Wersja do druku
Mam pytanko. Jesli zamowilem na konto conf keya to po jakim czasie moge zamowic nastepnego? Chodzi mi o to ile dni musi minac od zamowienia confa do mozliwosci zamowienia nowego na te same dane :P
Chodzi ci o recover key? Możesz go zamówić kiedy chcesz po zamówieniu 1, tyle że pierwszy jest za darmo, a za drugi musisz płacić -.^
@down
Teoretycznie? Tak. dlatego lepiej odrazu zmień passy. i wyrób sobie nowego keya.
Tzn, jesli kupuje chara i sa czyjes dane na koncie to ten ktos mimo iz zamowil dla mnie nowy recovery key moze odrazu zamowic sobie nowy dla siebie? i po 5 dniach nie mam chara? HELOOU ?
@up
no passy i nowy rec bede mial tylko ze dane nadal beda na starego ownera. Czyli nadal przez 30 dni bede musial sie bac o chara : S
No, dopóki na koncie są dane starego ownera, to nadal może konto odzyskać, więc musisz po prostu te 30 dni przeczekać.