Witam, mam problem w Bocie Ng, a mianowicie jak można ustawić w Bocie Ng, żeby Bot brał Mana Potiony przy określonej manie. Może jest potrzebny do tego skrypt? Proszę o pomoc.
Wersja do druku
Witam, mam problem w Bocie Ng, a mianowicie jak można ustawić w Bocie Ng, żeby Bot brał Mana Potiony przy określonej manie. Może jest potrzebny do tego skrypt? Proszę o pomoc.
To zależy od tego czy masz wersje kupiona czy zhakowaną :) bo w zhakowanej nie ma wszystkich możliwości tak jak w kupionej !
Mam kupioną, w bocie jest napisane Mana Potion: Normal, Strong, Great. Ustawione mam Normal-bo tak chcem, ale nie wiem jak zrobić żeby je brał .
W sensie żeby je pił ? To wchodzisz w Tools --> Mana restore , wpisujesz przy jakiej ilośći many ma pić pota i klikasz enabled.
@Iiyama gówno się znasz , nawet w crackowanej wersji jest ta opcja.
@down
A po ch** mu skypt na health potiony jak chciał na mana poty ?
tutaj masz skrypta żeby brał przy x Hp x potiona
Zara poszukam na manne...Cytuj:
Const
MinHealth = 100
NumberOfVialsToDrink = 2
Delay = 2 // in seconds
while not terminated do
begin
UpdateWorld;
if Self.Health <= MinHealth then
begin
for i := 1 to NumberOfVialsToDrink do
begin
if (i >= NumberOfVialsToDrink + 1) or (terminated = true) then break;
Self.Containers.UseItemWithSelf(2874); //for mana potion change the ID in this line to the Manapotion ID...
Sleep(Delay*1000);
end;
end;
Sleep(500);
end;
jak kilka up napisane
tools / mana restore / i tam wpisujesz na ile many chcesz zeby od ilu ci pilo manasa i dajesz enabled
i po co jakikolwiek skrypt i sranie skoro to podstawowa fukncja bota?
tym sie rozni akurat bot ng crack od oryginalnej
ze w oryginalnej masz poty strong great i te inne a w cracked mozesz uzywac tylko tych podstawowych
mam nadzieje ze pomoglem
Wersja scrackowana nie różni się niczym od zwykłej...Więc nie wprowadzajcie ludzi w błąd.