Cytuj:
Roid napisał
Ja mam swój pokój, własnego lapka, przyznam, że kiedyś botowałem.
Ale potem już czułem, że to nie mój char. Nie miałem przyjemności z grania i zdobywania różnych różności : |.
Teraz juz bota nie używam i ba! potępiam to.
Gra manualnie ma swój urok.
za pomocą pieknych słówek chcesz nas i samego siebie do czegos przekonac? dla mnie jestes no lifem ktory sie tłumaczy i usprawiedliwia swoje uzależnienie i to ze gra manualnie jakims p*****leniem
Cytuj:
Wybotowanego chara łatwo zrokować a takiego stworzonego manualnie? Nie, bo czujesz w nim ten poświęcony czas, sentyment itd.
chcesz mi powiedziec ze twoj char jest niesmiertelny bo expiac nim zostawiłeś tam cząstke swojej duszy, ah tak?
Cytuj:
Po co w ogóle grać jak gra za Ciebie "coś"? Nie graj w ogóle.
nie potrafiz czytać? ja gram dla pvp to "coś" za mnie expi
Cytuj:
Tak naprawde boty były jedną z przyczyn zanikania Tibijskiego klimatu, który kiedyś był tak silny.
tibijski klimat zjebal sam cipsoft zatrudniajac grafikow chyba z ulicy ktorzy wprowadzili te wszystkie quary, elementary, szkieleto-zombio-smoki, zmutowane tygrysy i nietoperze. To jest żenada. Przez ostatnie 2 lata robią tak gówniane potwory że aż głowa boli. I expowiska, teraz można tak cholernie dobrze expic ze jest niesamowit ilosc h lvli, expowiska typu yalahar gdzie masz wszystko na wysiegniecie reki i nie trzeba sie wogole ruszac z tego miasta, to przypomina otsa
Cytuj:
Teraz powoli wszystko wraca ale skaza będzie.
chcesz powiedziec ze niby klimat wraca? mwhaha
Cytuj:
Gm'y nie odpowiadają już za botowanie, wykrywa to system. Aczkolwiek mają nadal prawo stróżować nad innymi punktami regulaminu,
czy mi sie zdaje czy ja to juz pwoeidzialem?
Cytuj:
np. regulamin zakazuje zabijać innego gracza czy jest bot czy nie bot ;d.
nie wiedzialem ze wprowadzili w regulaminie ze nie mozna sie juz zabijac
Cytuj:
Sam dostałem bana miesiąc temu na tydzień za powiedzenie w game chacie "stop or I will cumshot all!".
ale jestes fajny!
Cytuj:
Nie jestem no lifem. Gram po 2-3 h dziennie czasami w ogóle.
masz 50 lvl i 0 skill w pvp i twoje 6 godzin gry moge zniszczyc w 10 sekund
Cytuj:
Chociaż trochę mi sad takich, jutro sylw a oni będa pg pg pg ; d
ja aczkolwiek ide na zajebistego sylwka :D
cos mi sie zdaje ze napisales tego posta tlyko po to zeby sie tym pochwalic