-
34 ed + exp!
Witam Was.
Otóż mam do was pytanie, gdzie moge expic moim 34 ed, 34 mlvl;
eq: b robe, terra hood/c helm, p ammy, p legs, boh, demon shield, hailstorm rod, moonlight rod
Mam na waste ~90k. Chciałbym, żeby chociaż z 30k się zwróciło, lecz najbardziej zależy mi na szybkim, w miare bezpiecznym wbiciu 45 lvl'a, a potem juz wybrac sie na ancienty.
(Chce expic bez uzywania runek!)
W sumie już teraz moglbym ancienty zaczac bic z runek, ktore sam zrobilem, lecz troszke niebezpieczne to jest. Co o tym sadzicie? Prosze Was o porady wlasnie tutaj ;)
-
Sam mam 34 Msa, z Edem jest dosyc podobnie ; d ludzie z Torga mi troche doradzili ale idz na Stone Tomb za tp jest tam bardzo szybki resp ;d na moim servie Thoria gdzie gra z 500 ludzi a to dosyc malo wiec wiesz, duzo potworkow typu Crypty, Mummie, Vampy :) exp tam z e flamem + Hailstormem bedziesz mial 45k/h, lepszym rozwiazaniem sa Necro ( jest ich 9) na Yalahar, u mnie na servie srednio idzie sie do nich dorwac ale na non pvp jest bardzo ciezko ale exp mialem 55k/h - to sa 2 najlepsze propozycje, Rp mialem bardzo dobry exp na helheim -3, Edem tez powinien tam byc dobry ale nie sprawdzalem wiec nie powiem, chcesz to idz sprawdz ;d, jak sobie coś jeszcze przypomne to napisze.
-
Tar Tomb
Dragony- na początek dobry będzie na Ankrahmun.
-
Dragony zbyt ryzkowne, bo czasami tam po 2 wysakują, jak nie cały czas.
Tar tomb? A dokładniej? Chodzi Ci o Vampy i spółka? Dam rady?
Dzięki za info.
-
Szybko 45 ?
Tarantule,
Guardy,
Cyclopy na Mistrock,
Ten tomb co jest w mieście w ankh, musisz wiedzieć za tp powinieneś dać rade,
Oraz inne tomby, lecz nie za tp.
A edem raczej bardziej się kali bić mutaded raty + przy tym robić taski, no ale asy też możesz spróbować, lecz bierz ze sobą gfb, radze Ci ;D.
Pozdrawiam,
Arminvanbuuren.
-
@up
Guardy i tarantule odpadaja... w ogole mnie nie interesuja ;p
Na mutated raty to chyba mam za maly lvl, ataski na nie od 50 lvla?
Jak narazie to zostaja cyklopy (ostatecznosc), ancienty, stone tomb za tp i tar tomb. Ktos cos jeszcze dorzuci ;d?
-
Masz jakiegoś kumpla dosyć wysoki lvl MS albo ED?
Jeśli masz to robisz avalanche, mlvl Ci wpada, później bierzesz kumpla lecicie na jakiegoś tomba , on bloczy a Ty klepiesz z ava.
Dlaczego MS/ED a nie EK?
Bo MS/ED będzie się leczył szybciej i efektywniej niż EK :)
-
Nie wiesz gdzie juz Ci mowie
Magiciany w Yalahar
Larvy / Scaraby
Tomby
-
tar tomb (tam za olejem) na -3
wbijesz 45 lvl z tą kasą + z 50k Ci się zwróci, ja bym na twoim miejscu poexpił tam do 50, bo nadal będzie szybko szło i na ancientach na 50 jest bezpieczniej ;d
-
A w stone tomb polecacie za TP tak jak pan gdzieś up napisał?
Widziałem mapke respawnu tam z torg'a i dość ciekawie jest ;>
-
Ja od 40lvl expiłem na Ancient scarabach, exp spoko z premia 100k/h bez to ok 60-80k/h oczywiście zawsze prawie wychodziłem na 0 lub malutki plusik. Zawsze rób lootbagi z p-armów myślę że jak masz bohy i jakis dobry secik to tam ograniesz. I NIE BIJ Z RUN TYLKO EXORI FLAM!
-
Na tym lvlu na piratach powinienes dac rade, exp niezly i kasa tez.
-
Mimo wszystko proponowałbym dragi w Ank. Wyczyścisz za pierwszym razem na utamce, a potem możesz wchodzić częściej, żeby nie respiły się dwa jednocześnie.
Możesz expić normalnie na 2 jednocześnie używając avalanche. Wbrew pozorom waste nie jest duży, jeśli spadnie coś fajnego to czasem wyjdziesz na +.
-
... Nie polecam D lair ankh wylozylem sie na 3 dragach na 33 levelu... na dwoch dragach jest spoko ale na trzech to koniec dostalem combo i poszedlem spac... Teraz te dragony to cos mocno cisna... Co chwila GFB