Elo, mam do was pytanko.
Czy serwis tibiawt.com jest bezpieczny ??
Czy robiliście już kiedyś world trade przez tą stronę ??
Wersja do druku
Elo, mam do was pytanko.
Czy serwis tibiawt.com jest bezpieczny ??
Czy robiliście już kiedyś world trade przez tą stronę ??
Tak, i to nie raz. Jak najbardziej jest bezpieczny, używałem go z może 6 razy. Łatwy w obsłudze, wysyłają tyle ile Ci się należy. Polecam.
Tak, jest bezpieczny.
Robiłem WT u pana czarodzieja i wszystko było ok.
takze polecam, 100% bezpieczny- nic Ci nie grozi ;)
rowniez polecam, robilem wt okolo 82rarazy :p
Hmmm, skoro taki dobry to ja też sproboje
kurde..
wszystko fajnie tylko przelicznik trochę niekorzystny ;/
za 800k na Pandorii dostanę 680k na Candii ;/
120k to dużo... za to miałbym eq na mojego 35 knighta ;o
#edit
aha, jak wyślę mu kasę parcelem, to potem na gg napisać czy coś ?? i jak długo się czeka na kasę którą ma ci dać ??
Musisz założyć konto i masz tam takie cos "Utwórz nowe WT" tam wpisujesz z jakiego hara i ile wysylasz i na jakiego hara i gdzie chcesz dostac kase. Polecam ten serwis zrobilem wt juz n ok. 10kk i zawsze wszystko OK
Osobiście polecam ten serwis. Robiłem przez te stronkę chyba z 4 wt i nigdy mnie nie wypchali.
Oczywiście,
100% safe,
wystarczy "utworzyć nowy wt" wpisać dane przesłać parcel i najpóźniej po 24h dostaniesz kasę, mi osobiście to trwało 3-4h.
O ja jebie. Co za strona. Wymieniając 800k z Pandorii na Candie dostaniesz 680k, ale wymieniając 680k z Candi już nie dostaniesz 800 na Pandorii tylko marne 450.
kazdy jakos musi zarabiac
ja tego typu stron nie lubie
a naiwni ludzie tylko z nich korzystaja...
dlaczego nie lubie?
moze dostane gp tam gdzie chce
ale za to duzo strace
to juz lepiej sprzedac na allegro na xxx swiecie
i za ta kase kupic sobie na swoim swiecie wiecej pier... ale efekt lepszy
a jak nie to zaufane osoby albo tibia.com/trade forum
i tam albo na innych forach o tibi znalesc
osoby ktore akurat te swiaty moga wymienic 1:1
moze sprobuj azssasin wt service czy jakos tak
jego glowny temat chyba na elysi ale nie jestem pewnie nie pametam
ja u niego robilem pare razy i za kazdym razem bylem zadowolony
a berze tylko 10% no chyba ze sie cos zmenilo
Tak tylko tego typu serwis jest dla osob ktore potrzebuja Wt na teraz ,a nie za 3 miseiace az uda im sie sprzedac gp na allegro.Do tego watpie czy szybko bys znalazl osobe ktora zrobi ci wt 1:1 no bo jaka z tego on ma korzysc?Satysfakcje ,ze zrobil dla kolesia wt 1:1?Marna nagroda.Dla tego wiekszosc osob ktore oferuja wt 1:1 to po prostu nie kto inny jak oszust.
Pan Ryba
Jak jebiesz to sie umyj ;O ,a co do przelicznika to nie jest on straszny ba jest nawet korzystny bo jak bys nie wiedzial jak dotad wiekszosc "pewniakow" od wt oferowala jedynie wymiane gp w stosunku 2:1 wiec za glupie 800k na Pandori nie dostal bys 600~k tylko 400k w dodatku nie kazdy chce robic wt na no-pvp gdzie cena 10k na allegro zaczyna schodzic ponizej 1zl.
Osobiście korzystałem z usług serwisu tibiawt.com i jestem mile zaskoczony. Wiadomo, musi on na tym zarobić. Lepsze to niź wt z Seblegiem, który robi wt 50% np. ja daje 500, a on mi za to da 250k, żenujące ale prawdziwe. Jeszcze raz polecam strone tibiawt.pl