Poradnik skasowany >: D
Wersja do druku
Poradnik skasowany >: D
Po tytule oczekiwałem czegoś naprawdę szałowego, ale nie jest to do końca genialne, znam lepsze miejsca, poza tym zadziała tylko na pvp.
Obrazki edytowane w paint'cie nie wyglądają ładnie, a co do ustawienia monka na TA to już zainteresowani powinni wiedzieć.
No cóż, mimo wszystko chwała za chęci ;).
Jak na poradnik to trochę mało estetycznie... Tak jak kolega wyżej napisał - screeny przerabiane w Paincie i ten NPC...
Ogólnie poradnik nie jest zły, ale źle się go czyta. Chociaż w sumie to nie skorzystałbym z tego systemu skillowania.
- jak piszesz poradnik to powinieneś sprawdzićCytuj:
Nie pamiętam jednak dokładnie, ale tam gdzie macie napisane "szafka" bedzie chyba klucz 3620, a klucz 3650 znajdziecie niby kolo Markwina, nie mówić od niego "hi", bo będzie sajgon :P. Jeśli coś się nie będzie z kluczami zgadzało to piszcie, bo ja swój klucz znalazłem w dp, nie pamiętam więc czy go ztamtąd wytrzasnąłem czy skądś inąd, ale na necie jest napisane że kolo markwina on występuje w jakiejś szafie.
- mógłbyś wytłumaczyć dlaczego... (tzn., że przyzywa straż)
- po to jest poradnik, żeby nie szukać informacji osobno
Cytuj:
Ad. 1 - Tu mamy most, żeby się pojawił należy przewalić wajchę.
Zmień te zdania, bo to co napisałeś, nie nadaje się trochę.Cytuj:
To co jest obsrane na żółto, to są miejsca, gdzie można skillować i łowić ryby.
Powinieneś poprawić estetykę i rysunki pozmieniać (te 2 pierwsze to chyba żart jakiś?).
To ustawianie bota trochę lepiej ci poszło, ale jak już w Paincie to robisz, to nie używaj pędzla tylko wstaw tekst.
Fajny poradnik, super miejsce (bylo) do skilowania, teraz bedzie czesto odwiedzane przez pkerow poniewaz:
-jest daleko od miasta, nie ma blisko zadnego pz
-waskie przejscia, latwo trapnac.
Sam pewnie od czasu do czasu sie przejde, aby sprawdzic czy nie ma kogos afk.