-
4 załącznik(ów)
Galana Thread
Witam!
Nie ma takiego tematu (może był ale został usunięty), proszę aby wklejać tutaj fotki z servera "Galana". Mam tutaj 21 lvl sorka i zamieszcze swoje 4 fotki na start.
Nie wiem czy jest już thread o serwerze Galana , nie widziałem go wiec zrobiłem nowy.
Galana serwer (PVP)
Słynie on z tego , że jest na nim najwięcej pk oraz bardzo częste openki , między graczami z Polski a Szwedami - Brazolami...
Prosze o dodawanie tutaj wszystkich swoich fotek z Galany, z huntów , awansów , lootów itd... Na Galanie stworzyłem postać i zaczołem grać 4 dni temu. Surlope moja postać została stworzona , w celu wbicia 27 lvl na monka i w celu pk. Gdyż chce zrobic palladyna a będe potrzebował monka na skiling.
Chciałbym żeby wszyscy którzy grają na galanie zaczeli wrzucać swoje screny tutaj.
Chciałbym też stworzyć "pk team " na tym serverze , jakby ktoś był zainteresowany to prosze pisać w temacie.
Myśle że jutro wbije 22 poziom i może 18 mlvl , gdyż bardziej zależy mi na mlvl na pk :)
Dziekuję i Pozdrawiam !
-
2 załącznik(ów)
.
Jako że mineło 24h , double post.
Naprawde nikt nie gra na Galanie ? Nikt nie przegląda tego tematu?
PROSZE O KOMENTARZE I WKLEJAC SCREANY !
-
no... wkleję coś później, mam tam 43 Knighta :D
-
Skomentowac skomentuje
Wkleic nie wkleje bo tam nie gram , kiedys gralem to jak sie przekonalem co tam sie dzieje to zrezygnowalem xDDD
ale wojna fajna jest poniewaz ludzie z arcanii tam walcza i se ogladam czesto wojne z Galany.
-
Jest juz taki temat :D
Prosze tutaj link.
forum.tibia.org.pl/showthread.php?p=3804304#post3804304
@edti
Powklejaj jakies ssy to temat rozwiniemy razem :D
-
5 załącznik(ów)
: )
Suuuper !
Dobrze , że wreszcie ktoś napisał. Jest sukces :))
Wrzuciłbym pare swoich starych ss-ow z Galany,ale gdzieś mi zgineły , może je potem znajde. Noo to dzisiejsza akcje z pk (40 knight w 3 go ubilismy , po chwili wrocil z 3bp potow i zaczol lać ludzi , kolega Bomber nie mial manasow , takze byl hardcore , ale w koncu padł . Nastepne screany z pk raczej bede za jakies 2 dni , bo narazie nie mam fragów , a nie chce rsa ;D
~~
Chciałbym przypomnieć że organizuje pk team , na ssie jest nas tylko 3 , a tak w ogole 7 . Poszukuje wiekszej ilosci ludzi :)
~~
Może uda mi się namówić kolege 164 na jakieś screany , może nawet z openki . To będzie odrazu lepiej :))
-
9 załącznik(ów)
-
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=345915
tamten temat byl pierwszy, i argument ze twoj sie szybciej rozwija co jest glupota (bo maja tyle samo postow) w dodatku jesli podupadl to dodaj ta mscreeny a nei nowy temat robisz.
-
3 załącznik(ów)
Ciąg dalszy... (Perof bez kasy = zbieranie loota po botach)
@up
Dla mnie to bez różnicy , niech ma satysfakcje że jego temat się rozwija.
-
:d
Dzieki , ; ]
Jak mozesz to usun tamten thread ok ?
Jak zarobiles 20 k w 20 minut , gdzie ? :]
Seroszek ~~
Hmm tamten temat nie byl odswierzany przez 10 dni ? Zobaczylem go dzisiaj , a ty mi mówisz ze tamten był 1 , szkoda ze go nie widzialem ? ; /
-
20k - zbieranie czego się da na Zombie Yalahar , po botach. :D
Spróbuj sam :D
-
2 załącznik(ów)
Galana!
Cala Polska GALANA!
··
Dzisiaj mielismy 2 fajne akcje , 60 druid padl
loot :
-sd ...
-jakas kaska
34 knight :
-fs
-kasa
Trapnelismy w 10 , 85 pala , ale niestety uciekl ;d
Zaniedlugo wiecej !
~~
Nadal poszukujemy ludzi do teamu , moge pomuc na start jakby ktos chcial zaczac grac na galanie.
-
No niezle kosicie :D
Ja też mogę pomóc na start , pisać do Perof.
-
1 załącznik(ów)
:d
Mały awans.
Perof wybrałbys sie ze mna na dragi na hunta ?
Bysmy cos poexpili ;d
-
Tylko pacc :P
Poza tym wole sam expic , jest owiele szybciej i nie trzeba loota na 1/2 dzielic.