Siema wszystkim będe tu wstawiał screeny z mojej postaci Kazudoki Wisa z Celesty.. Więc zacznę
Outfity zrobione dziś i stan postaci ;]
Zanie długo wstawie nowe :]
Wersja do druku
Siema wszystkim będe tu wstawiał screeny z mojej postaci Kazudoki Wisa z Celesty.. Więc zacznę
Outfity zrobione dziś i stan postaci ;]
Zanie długo wstawie nowe :]
Kolejna Dawka ssów
1 Screen Mały dubel :)
2 Screen 14 necro z taska i 1 bohy :) [obecnie zabite 297 i lootnięte 3 pary bohów]
3 Screen z edem tu i tam
4 Screen kupiony FULL WARRIOR
@EDIT
Komntujcie i motywujcie mnie do wklejania zdjęć
temat zapowiada się ciekawie ale powinieneś wiedzieć, że puki nie masz przygotowanej większej ilości screenów nie powinieneś go zakładać. Ale jak wolisz :) Powodzenia! I mam nadzieję że coś z tego będzie.
Oby zapału do prowadzenia tematu Ci nie zabrakło, na razie zapowiada się dobrze :)
Kolejna Porcja SSów
Awanse i przygody :)
Elo elo ładne wycinki ale wrzucaj pełne screeny jak się boisz o bota to się nie bój 3/4 forum go ma. Gz inq i skilli. Mam nadzieje że zaczniesz pokazywać większe screeny.
#edit
Tak nie zauważyłem eq skąd masz tyle kasy???
Właśnie, dawaj pełne skriny ;d
Ale ogólnie to najs jak na początek. Czekam na więcej.
Pozdrawiam.
Moge wstawiac pełne... btw. NIE UZYWAM BOTA :)
Pan up
Może dla ciebie, ja gram dla przyjemności a nie dla lvl :) pozdro :]
a tu loot z rzędu
Awanse :) KOMENTOWAC :]
No Kacperek ałkiem spoko sie zapowiada oby wiecej .
Haha Widze tu pewnego pana który mi groził ze mi naj*** bo bociłem na żólwiach ek'iem ogień widzeee postrach celesty _//
@@ Ss nic nie wnoszące : )
@@ Down So Sad? : (( ! pocisk Pocisk! dedleśśś mnie kolego !
Coraz więcej widzę osób z Celesty które zakładają nowe tematy, mam nadzieję że ten temat będzie trzymał się:)
@up
A niech grozi, jeżeli Twoim celem było popisanie się że masz bota czy też pokazanie jak wielkie masz ego poprzez ten głupi komentarzyk na początku(dla tych co nie zrozumieją jest to zła cecha) to gratuluje udało się.