Dzisiaj o godzinie 17:43 miały miejsce mass bany. Zbanowanych zostało ponad 7000kont :).
Osobiście myślałem, że już będzie po tych całych mass banach, a jednak dalej Cipsoft się w to bawi.
Wersja do druku
Dzisiaj o godzinie 17:43 miały miejsce mass bany. Zbanowanych zostało ponad 7000kont :).
Osobiście myślałem, że już będzie po tych całych mass banach, a jednak dalej Cipsoft się w to bawi.
7000 ? to daje pół roku , po pół roku bedzie 150 graczy online xD
Today, 7213 Tibia accounts have been excluded from the game ...
Hahahaha :D Mimo iż nie gram to się cieszę, bo wiem jakie to było męczące kiedy sobie expiłem w podziemiach, a wokół miliony boterów.
Ja nie dostałem ;p Uff ;d Jakoś nie widzę żeby graczy ubywało ;) - 45 k osób online
#down
też nie zauważyłem ;d Dziwny ten ich system. Niektórzy bocą że staminy już nie mają i nie dostali jeszcze bana a niektórzy kilka dni pobocili i ban ;p
Ja jakoś nie widzę różnicy, przejdźcie się po kopalniach dwarfów, turtlach, albo rotwormach... boterów nie ubywa.
Pewnie zbanowali mało aktywnych botterów, żeby sobie ludzie myśleli, że teraz wolne expowiska będą i się wszyscy na pacc rzucą, bo święta.
Dla mnie Tibia straciła urok już dawno temu...
Bawi? To jedyny póki co skuteczny sposób na botterów.
Btw. I tak będą dalej bocić.
4x@up
Może jeszcze nie wszyscy się wylogowali... :D O ile pamiętam, banuje dopiero po wylogowaniu, więc możliwe że trzeba będzie poczekać do ss:)
@T
7k? Nieźle, chyba największa jak do tej pory liczba. Tak trzymać!
Pozdrawiam
a ja mam takie pytanko: botuje skillujac na slimach co polega na paleniu many i zmianie slima przez NG czy jest duza szansa ze dostane bana?
botuja użytkowników ng/blackd ;d
ja w 7 dni wbiłem 45eka wczoraj o 20 miałem 4h staminy
na 2 acc 60ed obecnie lata i 76ek który latał 5 dni pod rzad i 0 bana xd
elf rox kox xd
3 bot chary i żaden bana nie złapał. Main też bez. Blackd _/ Pozdrawiam tych co sądzą, że Elf jest najmniej wykrywalny.
Dostałem bana. Kupuje pacca na innego chara i dalej będę bottować (:
nie nie za rl hajs ;]