Cześć, no i stało się, postanowiłem założyć temat o 'życiu' mojego Knighta..
Myślę, że screeny będą wam się podobać, pozdrawiam.
Wersja do druku
Cześć, no i stało się, postanowiłem założyć temat o 'życiu' mojego Knighta..
Myślę, że screeny będą wam się podobać, pozdrawiam.
no jak narazie moze byc ;] zobaczymy jak sie temat rozwinie, zycze jak najlepiej
Fajne screeny jak na poczatek. Mam nadzieje ze bedziesz regularnie wrzucal ssy. Mam kilka pytan:
1. Kiedy pacc?
2. Pokaz skille.
3. Zapros kumpli z serva i zachec do wrzucania screenow(ciekawszy temat bedzie).
Fajny knighcik i jedno z moich ulubionych expowisk, czekam na next; >
czekam na next photo'sy świetny temat jak na start!
@Nexes
1. Pacc będzie za jakiś czas teraz szczerze mówiąc mi nie potrzebny..
2. na dole aktualny stan postaci.
3. Zaprosze, ale nie teraz. :p
KOMENT PLX PLXPLXPLX
nowy adv z nocy..
Oh bardzo fajny temat ale prosiłbym o mały stan postaci tzn. skile etc. Gratuluje lota :)
Fajnie fajnie.. zycze powodzenia w dalszej grze ; )
Temat zapowiada sie dobrze ale jak będą inni twoi koledzy(Jeżeli ich masz) bd dodawać tutaj tez swoje zdjęcia Ale temat fajny;P
@Chrill
No chyba wbije te skille 80/80 bo narazie nie chce mi się expić, nie wiem czemu.. :S
jestem troche wkurw**** bo przez moją głupotę straciłem 20k, lootbaga ktoś znalazł na ofie i mały + był :/ chyba zaczne bić te skille 80/80
jakieś screeny
doradźcie mi jakieś fajne respy nowe, bo mi sie nie chce latac po calej tibii i sprawdzać czy ten i ten exp bedzie git, bo narazie na ofie mi sie fajnie expi, ale juz mnie troche on nudzi.. :S
jak ja biegalem na of to ciezko bylo sie wbic , zazwyczaj h-lev zajmowal 10h a lista byla na 20 osob.
Pewnie w nocy caly czas expisz?
fajny knight, mam podobnego i szczerze mogę Ci powiedzieć że wielkiej różnicy między 76/76 a 80/80 nie ma więc nie wiem czy jest sens się paćkać :P
pozdro i wstawiaj więcej fot