Witam w temacie o gildii Nagly Atak Spawacza.
Będę wraz z kolegami tutaj umieszczał foty z huntów i awansów , zapraszam wszystkich do komentowania.
Wersja do druku
Witam w temacie o gildii Nagly Atak Spawacza.
Będę wraz z kolegami tutaj umieszczał foty z huntów i awansów , zapraszam wszystkich do komentowania.
Powinieneś wrzucić coś na zachętę odwiedzania tematu. Tak się nie robi po prostu. Wiec wrzuć przynajmniej 3 fotki albo zniknij i przepadnij! 1 pkt tego działu:Długo tutaj nie zabawisz zią!Cytuj:
Jeśli zakładasz temat w tym dziale, najpierw przygotuj sobie trochę screenshotów, nie zakładaj tematu bez nich lub z jednym zdjęciem.
na poczatek 3 odemnie :)
a tu advance 136 ^^Załącznik 188992
Siema. Widzialem kilku członków waszej gildii...Od jakiego lvl'a przyjmujecie? Obecnie mam 54 Palladyna...
ciekawa nazwa gildii :D
dobrze zaczynacie, macie sporo członków więc czekamy na fotki :)
Widzę, że kolejny temat z Secury, mam nadzieję tylko, że nie upadnie. Pierwsza sprawa to nie dawajcie fotek pokroju tej z hydrami, bo nic na nich nie widać -.-', a tak ogólnie to spoko. W ogóle gildia to jakiś zbiór 'przypadkowych' częściowo osób, czy sami znajomi?
a tu waryZałącznik 189094
Tak czy siak gratuluję nazwy gildii :D
Ogólnie zapowiada się ciekawie, ładne zdjęcia i przede wszystkim z dużych lvli ; d
Bijcie dużo razem, pozdro
Nazwa gildii i tak nie przypadkowa pewnie : )
"I co teraz powiesz na to.."
Ja powiem ,że gildia świetnie się zapowiada :D
Ta, nie licze, ze temat sie rozwinie, bo zapewne okolo 5 osob bedzie dawalo screeny, reszta sie ne dowie ze owy jest, nastepnie chce zwrocic uwage na noobow w gildii np. abudin, który mnie wyzywal a pozniej przepraszal i mowil, ze 2 owner. za to z reszta zostal wyrzucony z archangels of darkness. Moze bedzie fajnie.
Pozdrawiam,
zipcio
zobaczymy co pokaża spawacze :D zapowiada sie ciekawie GL