Witam, zakladam ten temat abyscie wypowiadali sie na temat Serwera, ktory mialby Real Mape i byl pod legendarna tibie 7.6. Milo bylo by pograc w takowa?
P.S Do Modow: Nie jest to reklama !
Wersja do druku
Witam, zakladam ten temat abyscie wypowiadali sie na temat Serwera, ktory mialby Real Mape i byl pod legendarna tibie 7.6. Milo bylo by pograc w takowa?
P.S Do Modow: Nie jest to reklama !
Na 100% zagrałbym o ile nie byłoby wiele błędów i max exp5 ;p
Ofc, że bym zagrał. Ale czy znajdziesz silnik, map edytora bez błędów?
TIBIA 7.6 AHH!
Zagram o ile nie będzie zbyt małego expa (niech będzie taki x4,x5) pacc za free i 0 itemow w sms shopie
MI tez milo by bylo powrocic do czasow 7.6... Ach.. te Trolle :P
powiedzmy ze exp bylby x20-x50, PACC Tani a itemki z SMS Shopa byly by unikalne, tzn. Mozna by bylo swobodnie grac bez nich
Exp x3-5, dużo graczy musiało by zagrać. 100-150 to za mało :/
Bez dodatków, z lokacjami takimi jak kopalnie koło kazo, paradoksem itp. Ok
Ale jest to możliwe tylko po długiej pracy :) Raczej nie da rady bez MEGA chęci.
Pozdro
Podołaj temu(ale jak już pisałem nie da rady bez chęci xD), to załatwimy ludzi :)
Chętnie bym zagrał . Kocham 7.6 :D. A ,i chciałbym aby były różdżki (pod 7.6 byly znakomite)
Mam taki ots.
\\\ tibia.org.pl /// takie samo ip i acc
Zapraszam :d
Moj nick : Savernious
Już wielu takich było, np classictibia.com, potem się liczba graczy do srednio 30 zmiejszała ;<<
A i chciałbym by na servie była jakakolwiek ochrona przeciw botowa.
Bot bardzo ułatwia grę i powoduje że botter jest nieśmiertelny (uh,ex vita) Dlatego o to nalegam by wszelkie botterstwo nieszczyć :D
No dobra, a powiedzmy, ze mam silnik z mapa Real (7.6). Co wy na to?
Jest już taki ots...
pod 7.4 co prawda ale wtedy był większy hardcore
Classictibia.com
@up
7.6 co prawda lepsze... różdzki itp ;d
"No dobra, a powiedzmy, ze mam silnik z mapa Real (7.6). Co wy na to?"
Odpalaj i podaj ip :D
///// tibia.org.pl \\\\\ 7.6 real map x10 exp
Byc moze niedlugo zobaczycie takowy na liscie serwerow... B-)
powiedzmy, ze kazdy moze go sciagnac: #edit: hahah, czemu slowo "ot_soft(bez podkreslnika)" jest cenzurowane przez to forum?
zrob porzadne forum, account maker, zapewnij zajebisty hosting, daj dobre (nie za duze!) raty, stworz klimat klimat, ktory wciagnie na dluzej to ludzie beda grac, w tym moze i ja, ale niczego nie obiecuje ;)
jak masz kase na serwer dedykowany to mozesz pisac pw, moge Ci pomoc hehe