Witam, mam takie pytanko. Zamawiałby ktoś z was kiedys PACC'a na OnePay.pl ?? Jak tak to po jakim czasie doszedl pacc?
Wersja do druku
Witam, mam takie pytanko. Zamawiałby ktoś z was kiedys PACC'a na OnePay.pl ?? Jak tak to po jakim czasie doszedl pacc?
refresh, ciep ciep
Normally do 3 dni.
Mi osobiście doszedł tego samego dnia.
Ale polecam ci allegro. Zależnie jakiego pacca chcesz, jest taniej.
Na allegro za pacca 30 dni, jest 46 zł, na Onepay 53~ tak więc widać różnice ; )
Mi pacc na 30dni doszedł w ciągu 30minut :P
Cytuj:
8. W przypadku produktów, które nie są dostarczane automatycznie sklep zrealizuje zamówienie maksymalnie w terminie 60 dni od daty złożenia zamówienia.
I tak serwis beznadziejny, straszne wysokie ceny, zamówiłem pacca i tydzien czekałem, radze omijac szerokim rozkrokiem
Nie polecam, radzę kupować na allegro od Zacheja - szybko, tanio i dobrze
ch*j że drogo, mam własnego otsa, ludzie wysyłają ok. 5-6 smsów za 30 zł dziennie, w 4 dni uzbierałem na pacca 180 dni, i mam go za darmo :f
zamówiłem już 3, każdy szedł w równe 3 dni.
Takie posty są totalnym idiotyzmem i jeżeli nie wiesz to nie pisz ? Zachej od każdego premium musi odliczyć podatek dla allegro oraz odliczyć wszystkie inne gówna dla skarbówka i z premium na 90 dni ma może nie całą złotówke.
@Topic
Nie kupuje, dlaczego ? Bo jak kupisz zapłacisz to nie masz żadnego zabezpieczenia.
No nie do końca ;) Po prostu ma dużą prowizję.
1. PACC kupuje po niższej cenie niż my na Tibia.com jako Reseller i sprzedawca masowy i to chyba znacznie niższej ... (No chyba że Cipsoft ma śmieszna politykę cenową)
2. PACC kupuje w cenie NETTO !
3. Podatek mówicie że płaci a no płaci ale tylko w POLSCE 22% ! Czyli różnica 3% w cenie końcowej (Faktura wewnątrzunijna)
4. Prowizja na Allegro hmm 5% od ceny końcowej ?
Czyli po podliczeniu 46zł :) 50% drożej niż na Tibia com a przecież to oficjalny sprzedawca dostający zniżki za większe zamówienia oraz standardowo niższe ceny zakupu :) Woow ;D
A ten kto kupuje w ten sposób chyba jest dziwny bo wystarczy za pare zl dostać karte PREPAID ... i płacić w normalnych cenach za to.
W dodatku powinni już jemu cofnąć współprace ze względu na jego stronę tibiasoft gdzie jako oficjalny sprzedawca promuje też inne oprogramowanie ułatwiające grę ;)
Mi jak koleś kupował to doszedł w 5 minut 30 dniowy.
1 raz jak zamawialem to 30 dniowy w ciagu 8h i 2 nastepne w przeciagu 4h