Witam na Calmera Thread.
Nigdzie nie widziałem threadu o tym świecie więc zakładam ten.
Prosze wszystkich graczy z Calmery o wrzucanie fotek z gry.Na początek dam coś od siebie.
Wersja do druku
Witam na Calmera Thread.
Nigdzie nie widziałem threadu o tym świecie więc zakładam ten.
Prosze wszystkich graczy z Calmery o wrzucanie fotek z gry.Na początek dam coś od siebie.
troche malo dales od siebie jak na nowy temat....
Jakiś marny adv na 22 lvl.
Mój pierwszy post :D. Niezbyt fascynujące zdjęcie,ale jest :P:
Heh.Wklejajcie sski z Calmery chyba tu sami nie gramy.Ja Narazie nie wystawie interesujących ssków bo będę skilował do 80/80.
Edit.1 down nie cave bot tylko praktycznie dobijalem tam lvl zawsze nie wiem czemu tak wyszło.Byłem dzisiaj na cyckach ale zapomniałem o screnach.Jutro pójde na coś ciekawszego o ile nie będę skilował.
Szkoda, że w temacie narazie są tylko zdjęcia, które przedstawiają cave bota w akcji i nic poza tym.
Wklejajcie więcej ss, temat może się bardziej rozkręci, a jak na teraz to beznadziejny;]
Odświeżam temat. Wrzucajcie foty to topic sie rozkręci -,-"
Yoł czemu tak mało osób wrzuca screnny?Ładne eq na tym palku.Pokaż skille. ;].Ja teraz będę grał druidem.Dam jakieś Sski jak coś konkretnego wbije.
Wrzucajcie Screeny!
Ja narazie skromnie
(teraz na hunty nie ide bo skillam z bp small stonsów ;p)
Jakieś hunty z blockersem jeszcze kiedyś
i ostatni advance na lvl
Kolejny palek.Dobre eq jak na ten lvl.Ja nic nie wrzucałem ostatnio bo robiłem druida. Dzisiaj zamówiłem pacca jak dojdzie to powrzucam sski.Narazie mam nim 26 lvl.;]
Lol wczoraj dałem kilka screnów a dzisiaj ich nie ma...
Gratuluje wszystkim, i oczekuje na wiecej.
No to znowu coś dam dawać sski a nie sam się produkuje...