Wszystkie niemieckie serwery zostały przed chwilą niespodziewanie wyłączone.
#EDIT
JUŻ WŁĄCZONE
Wersja do druku
Wszystkie niemieckie serwery zostały przed chwilą niespodziewanie wyłączone.
#EDIT
JUŻ WŁĄCZONE
Wczoraj wieczorem masskicki, dzis save do 10:15 a po 5 minutach serwy znowu off. Co to ma byc ja sie pytam? Pewnie przez ten transfer postaci, masakra jakas. btw, juz jakis 236 rp smiga na Olympi :D:D
Taa. Już servy włączone. Gadałem z tym 236 rp, Polak.
Kto padł ? :x
Ja na szczęście nie, ale pecha mam. Akurat dzisiaj aktywowałem Pacc'a i chyba sobie nie poexpie jak będą jeszcze takie kicki.
Ja sobie bota chciałem włączyć to musiałem czekać aż łaskawie włączą te serwery a i tak nic z tego nie było bo jak później wyłączyli to już mi się nie chciało od początku czekać na manę na monka... pff :p
A te transfery są całkowicie bezsensu, moim zdaniem. Nowy serwer powinien polegać na tym, że masz szansę zdobyć wysoki jak na serwer lvl, a tu Ci się przeżuci jakiś idiota 200+ i już masz pograne+zbija kokosy bo przenosi jakieś tam BoHy na których zarabia fortunę i sprzedaje cc na allegro po jakiejś absurdalnej cenie. Moim zdaniem bezsens
Nie masz racji, bo może przenieść jedną rzecz każdego rodzaju, ale zawsze może lotnąć te rzeczy Olympa za 2 miesiące będzie wyglądała jak normalny server z normalną gospodarką ;]
@Topic
Co do tematu to teraz nie działają jeszcze sekcje 'characters'. Ciekawy czy to przez nowe servy transfery czy co tak się porobiło, że servy padają.