Witam. Postanowiłem założyć własny temat.
Na początek kilka advów.
Wersja do druku
Witam. Postanowiłem założyć własny temat.
Na początek kilka advów.
Jak na początek nic ciekawego, zwyczajna początkowa nuda. Lecz twoje eq jest w miarę dobre, i mam nadzieję że wkleisz jakieś zdjęcia z akcji, jakieś dragi, wyvy czy coś, żeby ten temat to nie był kolejna nuda, która upadnie po tygodniu.
Pozdrawiam,
LaF
Tutaj macie 2 screeny z loota po dragach z kolega.
Narazie nic szczególnego, no ale normalne, ze zaczynasz dopiero; x chociaz eq masz dobre ; < Poookaz stan chara! i rob ssy z akcji bo widze ze czesto siedzisz na Dragach! Powodzenia i Pozdrawiam ; )
Temat niezbyt ciekawy. Wstaw coś z akcji. Np hunt z dragów a nie tylko lota i advy. Fajnie że masz knajta a nie kolejnego palla. Pokaż stan chara
omfg!! :D
Kocham takie tematy;P
Od 0. ;P
Pokaż stan tak jak pan up ;d skille przedewszystkim :d :p
Jaki to server ? : D
Jak juz jestes na dragach, to pokaz jakas akcje, przynajmniej temat cos ruszy, a nie same looty...Do tego stan postaci by sie przydal no i jeszcze bys cos powiedzial o swoim swiecie cos?czy masz gildie?skad masz takie eq?I fajnie, ze temat jest prowadzony na jeszcze dosc niskim lvlu zycze szybkiego awansowania do nastepnych poziomow.
Świat: Candia. Non-pvp.
Wczoraj blokowałem pierwszego dla. Trochę screena źle wkleiłem , ale macie
Tu jeszcze wczesniejsze adv.
Postaram się porobić zdjęcia jak bije dla solo. Dziś biłem, ale nie miałem jak zdjęć porobić bo cały czas miałem yellow hp i musiałem się potionować. Waste 80 potów i dl został na redzie.
Ściągnij sobie uosu z tibia.pl (http://wrzut.net/oxcwjd7lusjl/uosu140.zip.html)
I to żaden problem wcisnąć PrtScr bo dl nie bije cały czas.
Ty to masz szczęście do tych leveli ;D
Jak wbijasz level leci ci coś dobrego (woika i łapki do huntera)
No :D. Macie tu jeszcze screeny wrzucam.
Tamat ładny itd. Ciekawi mnie czy jak dobijałeś 27lvl to expiłeś na guardach i jakie waste było? I polecał bym ci używanie manasów + exury do leczenia to będziesz miał większy mlvl. I też tego nie rozumiem jak na światach n-pvp expowiska są wolne a na pvp pozajmowane. np: na ef na Thori z 10 osób naraz potrafi siedzieć, a ty na candi dobijasz tam lvl w 2h.
Siema. Temat zapowiada się obiecująco, postaraj się tylko dodawać więcej fotek ;) Widzę, że masz duże szczęście do loota :p Jedyne co mnie rozbawiło to "waste 80 potów" na 1 dla xDD. Zyczę Ci powodzenia w dalszej grze. Narazie :P
używaj mp, mlvl stoi Ci w miejscu przy używaniu hp :p
enyłej gz i kip gołin :))
gz ogólnie ładna postać i dobre eq (w miare)
też mam 30 knighta ale słabsze skille (62/62) :D
btw w co grasz na steamie? 1.6 czy source? odpisz mi na pw
Masz farta do loota. Moze nieprawdopodnobne, ale ja 79najem ledwo co wychodzilem na + na dragach(softy+mp) prawie 80skilla :|
Srednio na hunt 2-3 godzinny spadalo 1 woi, albo d hammer -.-(nie, nie byl to hunt na 1 dragu, parwie caly czas cos lalem xD)