Wystarczy, że po osiągnięciu limitu wyślecie przedmioty do zapchanego już depo za pomocą parcela. Pojawią się one w ten sposób w waszej skrzynce depozytowej nie zważając na limit - bo w końcu poczta tibijska zawsze dostarcza swoje przesyłki
Wystarczy, że po osiągnięciu limitu wyślecie przedmioty do zapchanego już depo za pomocą parcela. Pojawią się one w ten sposób w waszej skrzynce depozytowej nie zważając na limit - bo w końcu poczta tibijska zawsze dostarcza swoje przesyłki
Tylko później trzeba uważać przy otwieraniu. A raczej przy odchodzeniu od depo po otwarciu ;p
No wow ale jesteś super... Tibia ma tyle lat a ty dopiero o tym się dowiedziałeś?? Pogratulować
Nie trzeba uważać nic nie wyleci po wejściu na depo będzie pisało że jest za dużo przedmiotów... Można wyjmować ale nie można z powrotem wkładać do puki nie będzie mnie.
Nie pamiętam ile jest dla facc chyba 1000 dla pacc 2000 w 1 mieście...
1/10 - Nie weszłeś xD
@down
No jak wyślesz sobie 11k przedmiotów do depo i dasz/wyciągniesz 1 parcel na depo nie dość że poleci 1000 śmieci od nobów to już tego nie włożysz (bo pojemność jest ograniczona) z powrotem do depo. Możesz tylko na siebie lub dać koledze lub wysłać parcelem nowym jak jesteś w zasięgu skrzynki.
Jak to po otwarciu?!
Chyba racczej trzeba uwazac, żeby nie wyjac z dp (jak sie porzadkuje ^.-), bo może być kiepsko (szczegolnie jak to sa wartosciowe itemy)
Słaba ciekawostka. Ja bym wielkimi literami dopisał, żeby nie wyciągać niczego z depo, bo potem, żeby to z powrotem włożyć trzeba wywalić nadmiar itemów albo wysłać parcelem...
Mało to praktyczne, co?;p
@Down No, to fakt, ale zwykłem przynosić mniejsze lootbagi, tudzież sprzedawać rzeczy na bieżąco... ;) Ale tak czy siak jak zawalisz takim lootbagiem depo, to potem NIC tam nie włożysz, ani reszty żarcia, ani powiedzmy bełtów, które Ci zostały, ani run, ani kasy - z która trzeba biec do banku...
@Down v.2 Uah, sporo... :P Wiesz, po 50 dziennie i się wyrobisz kiedyś... ;) Dlatego fajnie jest mieć domek, on chyba nie ma ograniczeń co do pojemności... :D;)
zależy ; )Cytuj:
Mało to praktyczne, co?;p
Na co dzień owszem - jest to mało przydatne bo wątpię aby ktoś trzymał w dp aż tyle rzeczy.
Natomiast przydaje się to (o czym sam niedawno się przekonałem) podczas robienia lootbagów : p
#up
Mnie się tam nie śpieszy, żeby to sprzedawać : DCytuj:
20:56 Your depot contains 1203 items.
20:56 You see a backpack (Vol:20).
It weighs 49350.00 oz.
Ja od siebie dopowiem, jak LP aka Tripida kiedys nie wlozyl do banku kasy na czynsz domku czy cos takiego i wyslalo mu wszystko, a potem jak wchodzil na kratke przed skrzynka to byl masskick xDDD i musieli cofke zrobic i kazali mu kase na czynsz wlozyc xD filmik kiedys byl chyba wiec strzezcie sie tez tego zeby nie miec 70~k itemow w depo <on chyba tyle mial>
/pozdro, Marcinq
aa i to chyba podchodzi pod bug abusing, ale kto by to sprawdzil?XD
Może i dobre bo wyslesz przedmiotów ile chcesz np loot ale potem jest mały problem z grupowaniem
Wyloz cos czego nie udzwigniesz na depo i juz nie schowasz :P
Jeżeli wróci do depo i bezpośrednio będzie brał loota i sprzedawał to sposób jako tako może być, ale i tak na dłuższą metę jest niepraktyczny.
Sprytne, ja bym się nie kapną.