Czy ktoś może mi powiedzieć czy na takim świecie da się trenować?? Chodzi mi o trening: PvP
Wersja do druku
Czy ktoś może mi powiedzieć czy na takim świecie da się trenować?? Chodzi mi o trening: PvP
Tak, na potworkach.
nie
trenować w party się nie da, wiec lipa.
zostaje system wojen, w którym skille nie rosną, wiec sobie o monku na optional pvp pomarzyć możemy ;)
ten optional to jest coś zjebany
niby już jest, ale go nie ma
wszystko jest normalnie, nie można sie pekowac
z kolesiem już mam sola, włączamy party żeby sie lać, odznaczam ta pięść, on tez i DUpA
#Topic
NIE!
Bo nigdzie nie mówili że będzie można się bić na party.
Nie wiem skąd to się w ogóle wzięło, ktoś sobie ubzdurał bicie na party i teraz wszyscy po nim powtarzają.
NIE można bić graczy na party, żaden z członków CipSoftu nigdy nic takiego nie powiedział.
Do walki na no-pvp służy tylko system wojen, nic więcej.
nie było mowy o tym, że będzie można pkować
nawalać sie można będąc w gildii która prowadzi wojnę z inną gildia jak dobrze zrozumiałem ;]
###Gray
bądź z łaski swojej nie ukryty bo nigdy nie wiadomo gdzie sie czaisz :(
nie ma mowy, byłem, jestem i zawsze będę ukryty ^^ - gray
Czy przypadkiem oprócz wojen nie miał być wprowadzony system pojedynków (duels)? Z tego co pamiętam, to od tego wyszła idea trenowania na optional-pvp player vs player.
@down
W takim razie coś musiało mi się zdrowo poprzestawiać, byłem pewny, że takie cuś zostanie wprowadzone... Spytam znajomych, czy przypadkiem nie tylko mnie się to przyśniło ;D
Ale zjebanie :/
a nie miało być tak, że jak dwóch graczy się zgodzi na walke to będzie można?
Właśnie też tak czytałem że jak się 2 zgodzi to mogą walczyć... I właśnie dlatego miałem nadzieję że sobie potrenuje z kumplem..