Siema! Update się skończył. Jak wam się podobają zmiany? Jak dla mnie to przechodzenie przez graczy i te płytki koło depo to masakra. Totalnie zjebali i tyle.
Wersja do druku
Siema! Update się skończył. Jak wam się podobają zmiany? Jak dla mnie to przechodzenie przez graczy i te płytki koło depo to masakra. Totalnie zjebali i tyle.
Jak dla mnie fajne z tym przechodzeniem przez graczy. Nuuby na optional-pvp nie będą już blokować innych:) Jednak wkurza mnie ten bug z shieldingiem - nie mogę sobie poskillować :/
Nie no co z tego, że nie będą blokować? E i nie wiem czy każdy tak ma, bo zanim mogę przejść przez kogoś to za pierwszym razem jest tak jakbym do domku właził, nie mogę. Za drugim dopiero tak. Jeśli ja tylko tak mam to jak to naprawić?
Każdy tak ma :D Tzw SnapBack
Cóż... ja sprzedaję postać, kasę i kończę grę bo ten update zjebał tibię do końca. Dopóki tego nie odmienią ja do niej nie zamierzam powracać.
Update ogólnie jest tak żałosny, że nie widze w nim sensu....
Mam nadzieję, że w zimowym będzie coś ciekawego.
I tu mnie niektóre osoby już bawią, zawsze piszecie że każdy update jest coraz gorszy a i tak większość gra i się cieszy bo coś wprowadzono nawet ciekawego a takie gadanie jest tylko by utożsamiać się z tłumem innymi słowy na pokaz, przy okazji sposób wypowiedzi poszczególnych osób pozostawia wiele do życzenia. Co wam takiego przeszkadza? możliwość przechodzenia przez postacie na byłych n-pvp? oj czyżby nie mogą co poniektórzy po blokować? Czyżby jaka szkoda... płytki w dp? dla jakości wizualnej, to co naprawdę może denerwować ludzi to bug z shieldingiem który zapewne niedługo naprawią, teraz macie czas odetchnąć od gry albo zająć się czymś innym.
I coś ode mnie czym mniej ludzi takich jak mój przed mówca tym lepiej dla tej gry.
@up
Ten update jest do dupy, ale to tylko moje zdanie. Bardzo fajnie wyglada jak sobie przechodzę przez innych graczy, nie?
Jest jeszcze gorzej niż było ... Jestem pewien że gdyby wróciły czasy 7.5/7.6 było by o wiele więcej zadowolonych graczy , to moje zdanie .
@Antiq
Czy ja komuś powiedziałem żeby przestał grać ? To jest moje zdanie że tibia 7.5/7.6 była lepsza.
Oj, lepiej tego nie komentować.... A właśnie co z anni teraz?!