Będę pokazywał zdjęcia z postaci która wyszła po dedzie, szukam osoby którą by sellneła KNIGHT AXE
Stan postaci i stare zdjęcia.
Wersja do druku
Będę pokazywał zdjęcia z postaci która wyszła po dedzie, szukam osoby którą by sellneła KNIGHT AXE
Stan postaci i stare zdjęcia.
Mi się bardzo podoba. Bardzo lubię tematy od tzw. zera. Lubie popatrzeć na cały proces tworzenia, jak mam nadzieję w Twoim przypadku, hlvl chara. Dodawaj często fotki.
Powiem Ci że skile jak na taki lvl to naprawdę dobre... słabo 1/10 nie lepiej było wbić ten 50 (jeśli w ogóle wbiłbyś/wbijesz) i dopiero zakładać temat?
ahah mówisz że skile ma w miare człowieku opanuj się boty na takim lvl mają lepsze skile ja mam na 20 65/65 i można powiedzieć że mam w miare a nie 47/47 multi rox nie?
Jak na razie... słabo...
Nie za wcześnie trochę na temat? Chociaż ten 30 byś wbił...
Koleś co to jest? Pokazujesz nam adv na trollach i skille 47/43??
1/10 że ci się chciało wrzucać ;)
skille miałem 49/48 padłem i znów odrabiam skille, będzie łatka poskilluje z kolega narazie zbieram kase, kupiłem resztę eq z kolega
Adv na 18 lv
!h na ef dzis 19 jutro rano 20 w piatek desert moze zaciagne kumpla zeby gral
otrzymałem pozwolenie na wrzucanie zdjęć więc wrzucam
kolejna partia biłem z qmplem draga nic nie poleciało był hardcore dostałem wave jak spieprzał :PP i adv na 20lv jutro mam zamiar wyskillowac 12 skilli
1. Nie napisałeś z jakiego świata jesteś.
2. Podskiluj troche.
3. Nazwa tematu powinna chyba być Szanataran and Friends :D?
W ogóle to ja lubie scriny takich low lvli są bardzo fajne, jak często mówie lepsze to niż jakieś przejedzone pro elo 3 dwa 0 na hydrach! :)
Powodzenia.
7/10
dodam jeszcze 4 stare zdjęcia(Pamiętam jak biłem mojego first dl, w wakacje 45lv i szanataran u mnie był xDDD)
m am zamiar jutro posskilowac spokojnie, poza tym wbiłem 18,19,20 a ja nie lubię expic jak expowisko zajęte przez 3 osoby i się przejść nie da(Tak mówię o ef ponieważ tu jak wejdą 3 osoby mnie ma gdzie expic, dragi sa czasami wolne dziś widziałem gościa 130+ który tu biegał, na bocie pewnie...) gramy na Asterze
Świetne zdjęcia. Może troche mało akcji ale i tak jest bardzo dobrze. Życze powodzenia w dalszej grze! :)