Jak o tym sadzicie...
EUR 19,95 za jeden tranfer.. to chyba jest 3 miesiace pacc prawda?
Wersja do druku
Jak o tym sadzicie...
EUR 19,95 za jeden tranfer.. to chyba jest 3 miesiace pacc prawda?
Tak, tyle samo kosztuje PACC na 90 dni. IMO dobrze że tak drogo bo by naabki 2 razy sie zastanowiły... A tak ktoś kto NAPRAWDĘ tego potrzebuje wybuli te 90~ zł
2x down
Thx poprawione ;D
Wg. mnie bardzo dobra cena, przynajmniej zastanowisz się 2 razy zanim przeniesiesz.
Tak poza tym przeciętne dziecko z Europy Zachodniej dostaje tyle od babci na lody, by 20zł oni 20 euro.
Również się zgadzam. Nie każdy będzie zmieniał serwer, tylko ci którzy naprawdę tego potrzebują (mają hunta, etc.).
Nawiązując jeszcze do tych transferów, to najgorszą rzeczą jest to, że rary mogą pozmieniać swój świat albo sławni gracze. Może to wprowadzić trochę zamieszania.
Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Cipsoft pisal cos o tym ze rarow nie bedzie mozna przenosic.
Dziekuje za uwage
Pokaż mi gdzie tak było napisane...
btw, http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=342287
Teraz masz nauczke zeby nie probowac kwestionowac Gray'a :<
#
Na poczatku chcialem sobie przeniesc druida z non pvp na pvp,35 druid,wszystko fajnie kupie pacca dobrze sie bedzie expilo.
Lipa-za taka cene to ja mam 90 dni pacca,na non pvp z paccem jakos poexpie. A tak to bym siedzal na pvp ze stowka mniej w kieszeni i wieloma plecakami blankow kolo Tibianica.
Poza tym nie moge przeniesc postaci z non-pvp na pvp,szkoda. Zapowiadalo sie fajnie,wyszlo inaczej ^^
Szczerze to ten transfer będzie skierowany jedynie dla osób które chcą razem grac z rożnych światów a tak poza tym nikt z tego nie będzie korzystał bo po co? płacić 100 zł i iść na inny serwer i możliwe że tam będzie gorzej? Mam racje? Ja nie będę z tego korzystać ...