Yo,szukalem i nie znalazlem,jest jakis spoiler jak zrobic qesta na trein golemy ?I jak trening mniej wiecej wyglada,czy na skillach 20/20 da sie tam trenic i ogolnie.
Wersja do druku
Yo,szukalem i nie znalazlem,jest jakis spoiler jak zrobic qesta na trein golemy ?I jak trening mniej wiecej wyglada,czy na skillach 20/20 da sie tam trenic i ogolnie.
Quest możesz robić, ale ze skillami 20/20 nie dasz rady, a ponadto żeby odebrać nagrodę potrzebny jest 80 lvl : )
http://tibia.wikia.com/wiki/Shadows_..._Quest/Spoiler
Nie dasz rady, w 1 misji trzeba zabić naraz ok. 10 war golemów, inna misja za to wygląda tak:Cytuj:
Also known as: Training Dummy Quest
Reward: Access to Target Dummies, Golem Disassembler, ability to trade with Telas, 25,000 experience.
Level required: 80
Premium required: Yes
http://images3.wikia.nocookie.net/ti.../e/e4/Last.jpg
a w innej trzeba walczyć z Grim Reaperami (combo:1700+hp/ture)
Ale jeśli masz 200k, to ten quest jest bardzo łatwy, polega na hi, trade : )
po raz mozna dolaczyc do quest servica;] po chyba tam mozna dostac 6 misje od 75 lvlu czy jakos tak nie pamietam ;pp bo dawno temu robilem
ale nie wiem musisz sprobowac';]
Jak masz kase to najłatwiej po prostu kupić itemy u ludzi, lub NPC Black Bert (Thais, musisz miec zrobiony Thieves Guild Quest). Opcja 1 jest droższa no ale szybciej ci pójdzie :D
Ale i tak musisz miec 80 lvl żeby tam wogle wejść :P
Maciek a gdzie tam widziałeś bramke? zrobiłeś w ogóle ten q? bo ja przez całe robienie tego q nie widziałem zadnej bramki lvlowej wiec nie mam pojecia dlaczego jest te ograniczenie
nie mam dowodu bo mialem wiekszy lvl niz 80 moze ktos sproboje na mniejszym?
dziekuje za uwage
Bramka lvlowa jest przy wejściu na Target Dummies :)
A może ktoś obliczył ile to wynosi u Black berta razem ? :) za te itemy ??
Gdzie? Ja tam widzę tylko dwie questowe.
Ale jest jeszcze taka sprawa, że poniżej 75lvla ponoć NPC nie daje misji (niepotwierdzone, ale raczej prawdziwe).
PS: całego questa nie da się ominąć, są dość trudne misje, które trzeba zrobić (np. 9 i 11).
Ja robiłem tego questa jakiś miesiąc temu, ominąłem tylko te najtrudniejsze misje (war golemy, grimy, poi monstery, itp) i zapłaciłem jakieś 70k.
Specjalnie teraz tam poszedlem zeby oblukac;p
w mojej opinii nie jest to bramka lvlowa;d
Słuchajcie, mam takie pytanie. Chce sobie kupić pacca głównie po to, by poskilować trochę moją postacią. Na chwilę obecną mam 72 lvl. Kiedy zrobię, chcę wykonać tego questa. Mógłby mi ktoś napisać jak wykonać tego questa na 75 lvlu nic nie atakując, tylko wydać np. te kilkaset "k" i mieć z głowy? A jeżeli koniecznie muszę jakieś misje wykonać, to jakie? Z góry dzięki!
Aha, dzięki za szybką odpowiedź :)