Witam wszystkich
Dragi, mutated raty i ich boss itp ;)
Proszę o dodawanie komentarzy :P
Wersja do druku
Witam wszystkich
Dragi, mutated raty i ich boss itp ;)
Proszę o dodawanie komentarzy :P
No fajnie fajnie... tylko... CZEMU W 2 POSTACH? !!!
Ogolnie to powinienes bic te raty z exori flama... bo za wrazliwe na ogien
Ciekawe sie zapowiada.
Zobaczymy czy utrzymasz temat :]
Co za różnica czy w jednym czy w dwóch postach ? Przeszkadza Ci to w oglądaniu tematu?
#top
Ładnie się zapowiada, ja mam takie pytanko - chcę się niedługo wybrać EK na mutated raty, mocne to to jest ?
Mistyk~
@up..
Zalezy w jakim sensie mocne.. latwo w nie sie bije ale maja hity po 130-200 (z czaru+lapa)
Na początku tematu mogłeś zapodać jakieś dłuższe info (coś o postaci, świat itp) choć to nie jest żaden wymóg, Twój temat więc robisz jak chcesz..
Co do zdjęć to temat zapowiada się interesująco, ostatnio więcej u nas fot z 150+ niż z mniejszymi niż 100, więc spoko, że bd prowadził od 60 lvla.. Jak na początek nie jest źle, ale nic ciekawego niema, zdjęcia z 1-2 wypadów + task, no ale... czekamy ofc na więcej :)
Najs 61 level,gogogogo 100!
Celesta, grałem na niej mając 15 level,nawet fajny świat ;)
Gratki :D Miałem identycznego ED :) Tylko że sprzedałem. Teraz robię od nowa xD Tak jak ktoś tam up. Jak mocno biją mutated raty? Często spada coś dobrego?
btw. Ja tam widze 1 post a nie 2 posty.
Fajnie się zapowiada, ciekawe czy długo będziesz temat prowadził (mam nadzieję, że tak) Będę zaglądał częściej, a na początek powiem Ci, że jeszcze jakiejś 'akcji' brakuje.
"Fajnie się zapowiada", będzie dużo komentarzy, bo wszyscy po czystce jeszcze odrabiają :D
nie no, 'to był dżoooołk'
Fajny temacik, dawaj dużo fotek i w 1 poście jak możesz zapodaj większe info o charze ;d
I coś z dnia dzisiejszego Adv i oczywiście mutated raty:) a wszystko to po to by wykonać taski...Hmm raty różnie dają loot ale jak bije bossa to i tak sie zwraca:) dzieki za komentarze
Dzisiejszy wypad na culty :) i loot
kup se w końcu te blessy i expij z softami cycku :D
To ja sobie pozwolę na skomentowanie tematu.
Więc zacznę od tego ,że postać nie ma najwyższego lvla i to jest + bo będziemy mogli widzieć jak ją rozwijasz.
Ładny loot z cultów , weź blokera i idź na jakieś psy, destro lub na coś by były fajne ss ;)