W tym temacie będę z moim kumplem dodawał ss'y
Ja: Haghy Sef
Kumpel:Turot Syctus/Tell Tomar
na początek
Wersja do druku
W tym temacie będę z moim kumplem dodawał ss'y
Ja: Haghy Sef
Kumpel:Turot Syctus/Tell Tomar
na początek
No to moja kolej oto levki wbite niedawno i zaraz będzie po moim wielkim powrocie:
a tu mamy kolejny:
Level z przed chwili uwaga gorący nie poparzyć się w tym loot z esmeraldy:
#up
Nie wal posta pod postem, screeny dawaj po kilka w poście jak masz, bo warn poleci. Słuszny warn.
#topic
Zapowiada się całkiem fajny temat. Może wybierzcie się na wspólby hunt, dajcie stany charów, wykonane questy, etc. Będę was tu odwiedzał.
Stan konta 2-3 dni temu juz po kupieniu pacc i eq
#up
Troszke kaski masz:D ogolnie ss'y narazie nudne:P ale wiem ze to dopiero poczatek tematu wiec krytykowal za bardzo nie bede:P szkoda tylko ze to KOLEJNY temat z Unitery:P na tym forum wiekszosc tematow dotyczy unitery:<
Spoko foteczki śmignijcie razem na jakiś huncik temat zapowiada się naprawdę fajnie :P
#Temacik
Czekałem tylko na komenta "OmG KoLeJnY TeM4t Z Un!t3Ry!" :D No ba. Unitera kokxi.
Temat ciekawie się rozpoczął. Czekamy na wspólne hunty i oczywiście więcej ss'ów ;)
Kolega nie kupił postaci gra nia od początku ale jak zwykle znajda sie noobki ktore chca sciemniac zeby dostal te 1k :) niedługo dodam kolejen ss'y z huntow Pozdrawiam
Siema
Zapowiada sie super temat i bede was odwiedzal
Czekam na nowe Screeny
Pozdro :P
E spoko ja nie kupiłem tej postaci pamiętam tę rozmowę tu chodziło o to że mój kumpel znał się z starym ownerem Ariamka of unitera ( kto gra na uniterze to wie kto to) a teraz kto innym ma tę postać i o to mu chodziło :)
A teraz coś żeby nie było że co 2 dni ss XD ( bo ja lev robie co 2 dni srednio) loot na 2 bp gmp i 80 min softów ( a liczyłem na dsm xD)
to teraz ja dam kilka ss ;)
lvlik i loot
No i żeby nie było że nie ma nas razem na ss to mam ssy z hydra hunt:
Nice awansy,ehh przypomniały mi się czasy Tibii 7.92 xD