-
8 załącznik(ów)
Berylia Mass Pk Team
Witam wszystkich, chciałbym z wami podzielić się kilkoma filmami z akcji naszego teamu Sinusitis Boys and Cinek Company :)
Ostatnimi czasy zniknęły nam rs-y i mam nadzieje ze wrócimy do kruszenia brazoli.
Pozdrawiam Cale Mofaya Team :)
Mam nadzieje ze temat będzie sie rozwijał pozytywnie.
StronK _/
Wogóle to wszystkie ofiary to brazylijczycy a tu ich lvl-e
Killed Sir Slomsky at Level 34 with a minotaur archer unjustified
Killed Brucutu Louco at Level 26 unjustified
Killed Farka de shion at Level 55 unjustified
Killed Mayara Keyti at Level 29 ok
Killed Pelegrinios at Level 20 ok
Killed Lord-Sirius at Level 69 unjustified
Killed Sir Olmedo at Level 48 ok
Killed Richard Jiraiya at Level 22 ok
Killed Morocox at Level 36 ok
Killed Maikel at Level 55 unjustified
Killed Stommyryos at Level 61 unjustified
Sami rozwijaliśmy nasze postacie dlatego dopiero z biegiem czasu składaliśmy coraz większe lvl-e :)
Tu znajda sie wszystkie ważniejsze camy
Wszystko nagrywane za pomoca TibiaCam.TV Recorder
Proszę o lekka krytykę gdyż to mój 1 temat :)
http://www.speedyshare.com/645404547.html
-
Aj myślałem, że na większe levele polujecie niż 30+ xDD Ale i tak gz
też bym powalczył z wami ale nie mam chęci robienia new chara ;p
-
1 załącznik(ów)
Raptorku a ten 61 ek i 69 ek to nie łaska?:> Dzieki ze to akurat ty jestes 1 kto mi tu odpowiedzial pozdrawiam i zapraszam na venta :>
A i zeby bylo jasne rekrutacja u nas jest otwarta chcesz walczyc pekowac z nami? Napisz PW :)
Czekamy na pomoc :D Gdyz czasem nie mamy komba :D
Noi Sherai oczywiscie gdzies mi w akcji zaginal :D
i Mustufa Masełko <3
-
Od jakiego lv przyjmujecie ; P? i czy ostro was scigają
-
Scigaja nas tak ostro ze padlem tylko raz :P
25 LVL mysle, Ventrillo ogarniete oczywiscie i chec do zabawy wystarcza :D
-
no to jutro wracam ze szkoly i w piatek mam ogarniety 25 lv drut / sork.
-
Sorc chyba w tym wypadku lepszy bo my bez pacca to gran vis luxy tylko ;D
-
Zapowiada się ciekawie :D Mam nadzieję że szybko nie zrezygnujesz/jecie z prowadzenia tematu.
Używasz Tibiacast? spotkałem się chyba z takim nickiem :> Miło by było oglądnąć jakaś akcje na żywo ;p
pozdro ;]
-
Siemasz Tak uzywam Casta :D Ale czesciej moj ziomek Cinek (Cinkowski) kreci Casta bo ja jade na cama a one sie debuguja ;/
-
Siemka, niezły temacik ^^ Jak grałem na PvP to nienawidziłem bardzo pk ;p Ale z drugiej strony bardzo lubiłem nim być ;] Opłaca wam się pkować pomimo unjusta dla każdego z was? ;/
-
Staramy sie dopracowywac kazda akcje czasem zmuszamy wrecz przeciwnika zeby to on wbil skulla. Szkoda unjusta ale nie na 60-70 Lvle :D
-
Świetny temat, długo czekałem na jakiś gotowy team pk, chętnie dołączę, dziś zrobie chara i gogo na bota ;) i tylko pytanie, czy mogę użyć w nicku "mofaya"? bo jak cały team tak ma no to i ja bym miał ale nie wiem czy nie masz nic przeciwko ;d
-
Mhm, nobki z torga już się rzucają na team. napisze Ci na pw. Pewnie połowa nie wbije nawet 15lvla :)
co do fotek, podobają mi się, zawsze uwielbiałem pk a npvp servy już mnie nudzą i wnerwiają więc ide do Was ;0
#down
tylko pytanko, jaki Ty masz nick?
-
Jasne ze mozesz :D Ja staram sie zreaktywowac stary team bo wiadomo szkola itp ale mysle ze sie uda ;D Bylo nas maxymalnie kolo 15 na berylii ale w teamie duzo wiecej osob, z biegiem czasu skonczylismy gre na 1 serverze i team sie rozpadl dlatego zachecam ludzi do powrotu ;D
#up Zapraszamy.
Lorens Mofaya
Zaraz wzuce stan chara ale cos sie jebie i nie wyswietla zdjecia ;Dhttp://img3.imageshack.us/img3/3054/stanlorensa.jpg
-
5 załącznik(ów)
Sorry za double posta ale chcialem przedstawic wam kilka screenow z naszego mini opena.