-
Ziomki z Obsidi.
Elo.
Z kumplem postanowiłem sobie wrzucać screeny z adv~ i huntów itp.
A oto kilka moich screenow :) Możliwe jest że nie będziemy często wstawiali screenów bo czas szkolny ale co kilka dni będą nowe screeny.
Pierwszego screena muszę wstawić w taki sposób.
http://yfrog.com/0392132934j
-
9 załącznik(ów)
Następne screeny że by ktoś skomentował ;]
-
widze ze nawet dobrze sie rozwija
tylko niewiem dlaczego jeden player wrzuca SSy a reszta gdzie?
-
Heh, char real kolegi, pamietam jak bylem u niego i on na 27~ lvlu bil malpki; dd Musze mu ten temat pokazac ;) Zycze ci jak najlepiej, elo.
-
@Dzony901
jak już mówiłem z kumplem będę wrzucał ;]
Z piątku na sobotę i w wolne będzie więcej screenow xD
-
mam 2 pytania do ciebie
-jakie masz skille
-i czemu nie kupisz sobie Rh albo cos w tym stylu?
-
Posiadam 83 dista z pally armem moim zdaniem powinny być 87 co najmniej.
A hełmu narazie sobie niekupuje bo drugim charem moge isc na crusa ale mi sie chwilowo nie chce.
-
Więc tak podoba mi sie twój Palek i temat się rozkręca .Czekam na wiecej nowych fotek:)
-
Widzę, że ciekawe fotki, jeśli ciągle będziesz takie wklejał gwarantuję sukces tematu ;D Pallek rox, też gram palkiem ;) najlepsza profa. Zrobiłeś już banshee? daj z niego fotki ;d
Życzę powodzenia w grze i prowadzeniu tematu! Gl&hf
-
Dobrze zaczynasz, ale myśle, że masz jakiś zapas ss'ów w razie jakbyś nie grał... :D Wiadomo, szkoła mało czasu, no ale jak już zakładasz temat to powinieneś być przygotowany... Jak narazie foty mogą być, poczekam na więcej no i na Twoich kolegów. Początek całkiem całkiem...
Aha, no i staraj się więcej edytować posty...
To tyle.
-
1 załącznik(ów)
Leveliusz
Kod:
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Wiadomość musi mieć przynajmniej 10 znaków.
-
wszystko ładnie i pięknie, ale :P
wydawało mi się, że veno d lair na obsidii troche bardziej zajete pod groźbą deda?
-
3 załącznik(ów)
troche expa na d lair darashia i maly loot. ( jeszcze troche w depo)
-
niezle niezle,kiedys tam gralem,kojarze quido :D powodzenia !
-
LVL xD + loot i wcześniejszy loot z siedemdziesiątego xD
Może jutro będą screeny z hunta z Quidem ale zależny czy ja i on będziemy mieli kase xD. A na pewno w niedziele będą screeny z Banshee.