tak siedzac w domu, wpadlem na pomysl ze po kazdym wylogowaniu mozna by bylo zmieniac pass na tibia.com, chyba nie bylo by wtedy szansy hacka ;q chyba ze ktos by Cie przebil podczas gry
Wersja do druku
tak siedzac w domu, wpadlem na pomysl ze po kazdym wylogowaniu mozna by bylo zmieniac pass na tibia.com, chyba nie bylo by wtedy szansy hacka ;q chyba ze ktos by Cie przebil podczas gry
a jezeli key~ by rejestrowal tez to co wpisujesz na tibia.com?
procz tego, passy da sie zmienic w minute, wiec chyba jednak nie dalbys rady jakbys juz sie lognal ;d
Ja tak robiłem i tak mnie ojebali;/ i od tego czasu nie gram i jestem <happy>:D
Ta, właśnie teraz są takie keyloggery, że to co wstukasz w klawę na tibii (passy) to hacker je zna.
Myślenie przy tym co się ściąga? To jest mój niezawodny sposób na hacka, polecam!
Ja uważam, że to za dużo roboty, jak dla mnie ;p
Żeby nie mieć hacka wystarczy trochę myśleć co się ściąga, i ewentualnie mieć jakiegoś Firewalla dobrze przez siebie skonfigurowanego.
Tak jak pan up trzeba mysle co sie sciaga oraz skad. Wystarczy rowniez skanowac komputer co 2/3 dnii oraz miec dobrego firewall'a. Stosuje sie wlasnie do moich slow i nigdy hack'a nie mialem.
elo_/
Jak dla mnie najlepszym sposobem na brak hacka jest: SpyBot: Search & Destroy(najlepiej najnowsza wersja), niedawanie nikomu passow i logowanie sie jedynie na tibii.com ;)
Robiliście tak? Omg? Codziennie nowe hasło wymyślać i jeszcze nie można się powtórzyć? A i tak keylog cię złapie. Beznadziejny pomysł ;]
3 rady:
-Nic nie ściągać
-Wchodzić tylko w zaufane strony
-Nie dawać nikomu passów Xd
Wtedy na pewno cie nikt niezhackuje (no chyba że zgadnie passy ;d).
Mój niezawodny sposób (i innych również): myślenie.
Wystarczy myśleć podczas pobierania plików i wchodzeniu na różne strony.
Tyle.
Firewall , + zablokowac porty na Lanie jak ktos ma osiedlowke ,
albo siedziec na Linuxie ;0 tam keylogger , prawie niemozliwy ,
ja siedze i na linuxie i na windowsie , w tibie juz nie gram , ale nigdy nawet nikt mi pasow nie zmienil , a sciagalem rozne syfy ;)
Przezornym trzeba być , pozatym nie logoj sie u nikogo , teraz twoje pasy moze zobaczyc bez zadnych problemow , jeden klawiszowy skrot i ma logi , taka opcja teraz jest w kliencie
@Topic
to i tak nic nie da , bo czasem to wlasnie jest nasluch na tibia.com i wtedy sciagna ci passy ;0
http://www.themaskedblogger.com/imag...r_the_info.jpg
I tak by nic nie dało to zmienianie pasów bo kto ma rk ten rządzi :). Nawet jeżeli byś zmieniał pasy w 0,00000000000000001 sek. to i tak nic to nei da.