Mam pytanie dotyczące Skilli (Knight.) skilluje już 3 dzień na IoD skille 54/54 postanowiłem ze wyjdę na 60/60 ale co dalej? pomóżcie mi :)
(wielu polecało mi skillowanie do 65/65) może głupio robie ze skilluje na 8lvl do 65/65...?
Wersja do druku
Mam pytanie dotyczące Skilli (Knight.) skilluje już 3 dzień na IoD skille 54/54 postanowiłem ze wyjdę na 60/60 ale co dalej? pomóżcie mi :)
(wielu polecało mi skillowanie do 65/65) może głupio robie ze skilluje na 8lvl do 65/65...?
co dalej? to proste, albo wychodzisz, albo zostajesz skillać.
wg mnie opuść IoD, idź poexp do 20 lvla, dobij te 65 skille wtedy i potem rób jak uważasz ;d
racja wbij ten 20lv i skilaj dalej... wbijesy 8lv i te 65 wyjdziesz na głupie ac lag na witchu i bye bye skile polecą bo mało hp, albo pk na takim lv ;/
Wbij nawet sobie do 70/70. Przecież teraz nie traci się aż tak dużo skilla jak to było kiedyś.
PvP: kup sobie 20k na poty i skilluj dalej.
N-PvP: Skilluj ile chcesz...
Gram na Solerze:
Tam akcja tak:
Mam 14 palla skille 60/60 i 30 pallek mnie nie umie ujebac...
Moim zdaniem powinienes wyjsc na maina . Wedlug mnie skilowanie na IOD jest bezsensowne .
Wbijasz szybko na rotach okolo 20 lvla i wtedy skilowac .
może to i głupie, ale ja zawsze odkąd gram, to jak skilluję lvlem 8mym a lvlem 80 to czuję, że jakoś mocniej bije, chociażby z tego sickla; d więc ja bym Ci polecał skillowanie na tym 8 lvlu ;p
btw. bullshit z tym pvp, że padnie itd :d pekulce z racji powodów biją raczej graczy, którzy mają lvl 15 co najmniej, gdyż co może im spaść z takiego 8 lvla?
lol? xD 60/60 pallkiem? impossible.Cytuj:
Rallor Rivarro napisał
@topic
tak jak ktoś powiedział
pvp - starczy ci. padniesz latwo i stracisz :<
no-pvp - a rób ile ci się podoba. nawet 90/90 tylko na low lvl nie idz na dragi od razu. cyclopy na poczatek.. ;d
@up
to sobie posprawdzaj archiwa www.tibia.com z update co MDW przestał grać. tam jest napisane.
@edit
kurwa no nie mogę!!!
Kod:Ostatnio zmieniony przez W y s o : Dziś, 22:02. Powód: blond
AHAHAH :D
Ataki melee rosną wraz z lvlem. Dlatego na TS'sie osoby używające exp bugu śmiały się, że biją potwory po 400 z fista.