od kiedy tu są schody? po update tego nie było, nie wieże tez zeby robili jakies zmiany tylko dla jednych, chyba, nic nie znaczących schodów, wiec co jeszcze zmienili?!?!
Wersja do druku
od kiedy tu są schody? po update tego nie było, nie wieże tez zeby robili jakies zmiany tylko dla jednych, chyba, nic nie znaczących schodów, wiec co jeszcze zmienili?!?!
lepiej szybko kasuj deugiego posta! można dopiero po 24h BUMPować.
hm, może aby schronić się przed hordą zlurowanych orków? :)
w Tibie nie gram, już dawno. Więc sorry.
tak dawno że nie było jeszcze anty luring system? ;o (bump)
ahh czyli nawet słynny gray nie wie do czego miały być te schody, ani nic o tej aktualizacji wraz z którą zostały one wprowadzone do gry, ani o żadnych innych zmianach. To juz straciłem wszelką nadzieje.
Pewnie dlatego, że tam często ktoś wchodził, a inni im parcele kosili. Więc, żeby nie było więcej takich incydentów. Ale to tylko przypuszczenie.
po ostatnim upie nie mozna juz tam było wchodzić po parcelach...
Haha, nie widziałem tego mimo, że mieszkam w Carlin ; - )
Troszke bez sensu to wygląda, myślę, że chcieli zaoszczędzić czas noobom które się wspinały po krzesłach, za jakimiś plate legami na dachu, czy czymś innym ;P
To co, każde schody, które zrobi CipSoft musicie dokładnie przebadać, do czego one mogą służyć?
Naprawdę, czy mapper CipSoftu nie mógł sobie zrobić jakichś schodów? Tak o!
BTW. Skoro po update tego nie było.. to kiedy było?Cytuj:
TojaIu napisał
a ja mam w dupie to do czego one mogą służyć, nigdy wczesniej nie było czegos takiego ze nagle bez zapowiedzi są wprowadzone jakies zmiany w mapie, nie sądze też zeby zmieniali tylko jeden obiekt. Głównym celem założenia tego tematu było dowiedzenie sie o ewentualnych innych zmnianach w terenie.