Cytuj:
dragonkiller napisał
Na moście natrafiliśmy na jakiegoś gracza który akurat bił drugiego.
przed "który" stawia się przecinek
Cytuj:
Od razu rzuciłem się na pomoc, zacząłem bić kolesia z WS.
zamiast przecinka, daj kropkę i rozpocznij nowe zdanie.
Cytuj:
Kolega stanął za mną i atakował z włóczni. A ja natomiast rzucałem czar śmierci, po paru sekundach nasz wróg padł.
Od "A" nie zaczyna się zdania. Zastąp to przecinkiem i ciągnij zdanie dalej, jednak zamiast przecinka w drugim zdaniu daj kropkę i rozpocznij nowe zdanie.
Cytuj:
Po jakiejś godzinie wylotowałem parę itemków min. fire sword, dragon shield i dragon hammer.
"min" znaczy minimum, lub minutę
Cytuj:
Powiedziałem koledze żeby poszedł i zostawił loota w depo. On się zgodził, po chwili zaczął pisać mi na PW, że bije go jakiś koleś na moście.
przed "po" w drugim zdaniu daj "a"
Cytuj:
Widziałem jak jakiś druid i knight biją mojego kolegę, były to low-level więc walka z nimi nie trwała zbyt długo.
zamiast przecinka daj kropkę
Cytuj:
Więc ja ruszyłem bić smoki, za niedługi czas wrócił już kumpel.
zamiast przecinka, kropka lub "a" przed "za"
Cytuj:
Walczyliśmy ze smokami około cztery godziny
około czterech godzin
Cytuj:
dołączyło się parę osób. Walczyliśmy tak dobre pół godziny. Aż rozgromiliśmy wszystkich wrogów
nie dawaj tutaj kropki tylko przecinek, od "aż" nie zaczyna się zdania
Cytuj:
Wraz z naszą ekipą 10+ osób xD staliśmy pod schodami i biliśmy kolesi ubranych na czarno.
po co tutaj to "xD"? to jest opisywana przygoda, czy na wypracowaniach klasowych w szkole piszesz je razem z emotikonkami tego typu?
Cytuj:
Tego dnia nieźlę się obłowiliśmy. Dowiedziałem się że jeden z "naszych" dostał hunta za to że nie chciał sprzedać dla kolesia demon armora xD.
nie "nieźlę", tylko "nieźle"
no i znowu to "xD"
Ogólnie opowiadanie dobre, tylko popraw te błędy.