Jeśli zrobię sobie Full Female Mage i zmienie płeć to mam full mage male?
http://img156.imageshack.us/img156/9013/uo0316.jpg
to jest wejście na dl poi? można tam z facc i jest exit jakieś bezpieczne?
Wersja do druku
http://img156.imageshack.us/img156/9013/uo0316.jpg
to jest wejście na dl poi? można tam z facc i jest exit jakieś bezpieczne?
Tak
Tak, ale need holy tible.
________
#up
nie sądzisz że latało by więcej full male mage?
#t
może ktoś bardziej sprecyzować odpowiedzi?
@up
Sprawdź to sam, to wtedy będziesz wiedział jak to jest. Dla mnie to możliwe, ale i nie do końca bo może być całkiem inaczej.
Nie, to nie wejście na Dragon Lordy. To wejście do kosmosu. Wejście na DLe jest w podziemiach, do rozkopania pickiem. Używasz krwi na grobie i potrzeba Holy Tible(do kupienia u Oldraka za chyba 1k). Początek Pits of Inferno Quest. 95 najt, a nie wie gdzie PoI Dl...
Leatsis.
P.S.
ACD...to jestem za opcją taką, że to może być wyjątek. Bo są na addony inne wymagania. Po zmianie płci masz na 100% addony, jak masz te same itemy na addon u obu. W tym wypadku - nie wiem.Cytuj:
Full Mage female zamienia się na Full Summoner male.
Po zmianie płci dostaniesz odpowiednik tych addonów co miałeś, czyt. nie obejdziesz tego i nie dostaniesz addonów bez feru hat.
Jak się założyp ostać to babka zamiast Maga ma Summonera, więc stawiam że ty będziesz miał Summonera także. A co by było jakby ci się PACC skończył?
Mag nie dla babek FACC a ty byś go dalej miał?
I co do teleportu, to to jest chyba tp w kosmos. TP na DLe jest na balkonie +1.
Zipper
Właśnie, a skąd klucz do tego pomieszczenia z tp w 'kosmos' ?? Juz nie raz sie zastanawialem i szukalem ale nic nie znalazlem na ten temat.
#DOWN
To niby do mnie ? Jaki spammer frajerze ? To co napisałem tutaj wyżej jest jak najbardziej na temat i żadna ciota mi nie bdzie mówić co moge a czego nie. xxforumowiczxx zapodał ssa na którym jest pewne tp, napisali że niby w 'kosmos' wiec mnie to zaciekawiło i chcialbym wiedzieć skąd klucz do tych drzwi? Gówno Cie obchodzi gdzie i co pisze, w ogóle to Ty chyba nawet nie wiesz co to znaczy spam... a ja nie wiem do czego przyłożyć ten text:
WTF o czym Ty gadasz człowieku..? Zmień dealera.Cytuj:
"I po co się rozpisujecie jeżeli padła już odpowiedź, tak MOŻESZ mieć"
#EDIT
Wow ale zajebiście! Żeby się cieszyć z ilości postów...-.- im więcej tym będziesz lepszy o tak ! A na NK pewnie masz 1k+ znajomych i jesteś super.
#UP
Ale z Ciebie spammer... skaczesz z tematu do tematu i tak jak tutaj wszedłeś i na h*j napisałeś "I po co się rozpisujecie jeżeli padła już odpowiedź, tak MOŻESZ mieć"
Sądząc po twojej odpowiedzi to nie wiadomo czy to się tyczy wejścia do POI czy full maga... Co do maga to według Twojej wypowiedzi ten co miał full maga na kobiecie to jak zmieni płeć to może zrobić od początku full maga na facecie...
#Topic (żeby nie było offtopa)
Wejść na DL POI może wejść każdy kto ma 80 lvl) [facc, pacc nie ma różnicy] A co do wyjścia to wyjść możesz normalnie tak jak się wchodzi ;)
A do outfitu już się nie wypowiem bo ktoś UP już pewnie odpowiedział...
#BTW. 200 post ;)