A co ciekawsze, do tej pory, po świecie Tibii chodzą ludzie, którzy mogą używać czarów nie związanych z ich profesjami (np. Paladyni używający Summon Creature).
http://www.tibiahistory.com/wp-conte...pellscroll.jpg
Wersja do druku
A co ciekawsze, do tej pory, po świecie Tibii chodzą ludzie, którzy mogą używać czarów nie związanych z ich profesjami (np. Paladyni używający Summon Creature).
http://www.tibiahistory.com/wp-conte...pellscroll.jpg
Niesamowite! Co do tych scrolli wiedzialem, ale ze palek moze np; zsummonowac monka! Ostro, prawdziwa maszynka do zabijania bez waste :D (chociaz, na wyzszych lvlach raczej nie przydatne) Aczkolwiek, zawsze mozna poskillowac... ;D(skille 100+ i po skillowaniu xD)
Szkoda tylko ze nie powiedziales ze jest pallek z exevo mort hurem, i drut z mas visem. Albo i odwrotnie, nie pamietam. Jak juz chcesz napisac ze dawniej uczono sie spellow ze zwojow to przynajmniej zrob to kurwa pozadnie.
//From V to the A
Ale to już jest na 99% nieaktualne, że dane profesje mogą używać czarów innych profesji.
up
eee, ci co sie dawniej nauczyli to mogą...
ciekawe czy jeszcze zachowały sie jakieś z tych zwojów, były by warte majątek ^^
Idź pan stąd i się nie kompromituj; chodzi o samo wskazanie zjawiska, a nie wypisanie pełnej listy kto co może...
O ile nic nie zmienili w ostatnich dwóch update'ach, to jest to jak najbardziej aktualne (oczywiście dla postaci, które się tych czarów nauczyły, gdy jeszcze się ich nauczyć dało).Cytuj:
Ale to już jest na 99% nieaktualne, że dane profesje mogą używać czarów innych profesji.
@up
No nie jest to takie pewne. Dla przykładu - druidzi mogli robić kiedyś gfb, po zmianie tego czaru (only for sorcerers), mój druid stracił taką możliwość, a zapłata za naukę czaru wróciła do banku ;) Nie wiem jak jest w przypadku baardzo starych graczy i zwojów.
Tak de facto, to chyba nie ma udowodnionego przypadku takiej postaci. Wątpię, czy nawet za czasu gry Minsafo był kto taki.:)
Jak najbardziej są, jeszcze 1,5 roku temu (czyli gdy większość z z Was już grała) widziałem jak rzucali takie czary.
Niemożliwe. Musiałoby, by być o nich głośno. Jakiś konkretny nick?
Lightbringer.
Flamehead.
Salve Knight, palek z Anticy może summonować.