Znudziła Cię szarość klienta? Wskaźniki są niewyraźne? Już dziś twoja Tibia może wyglądać inaczej!
Kliknij tutaj aby zobaczyć skórki innych graczy, a tutaj jeżeli chcesz się dowiedzieć jak zmienić wygląd Tibii
Wersja do druku
Ta, mozna - ale to chyba nie jest legalne, nie? Poprawcie mnie, jeżeli się mylę/popraw newsa i dopisz adnotacje ;)
W sumie jest to ingerencja w klienta gry skoro zmienia wygląd, więc jest to nielegalne.
Owszem jest nielegalne, ale ze względu na brak szkodliwości jest to również niekaralne.
No nie wiem, wolałbym zostać przy starej, dobrej lecz nie doskonałej tibii. Ogółem przyzwyczaiłem się po 6 latach gry do tego wyglądu i głupio by było gdyby po takiej ilości czasu zmieniło się coś w tych rzeczach.
Nigdy nie wiedziałem jak to się robi, przyda mi się. Dzięki
Takie zmienianie strasznie negatywnie później mi na grę działa ;d Nie poznaję czy atak włączony czy nie, podśwituje nie tam gdzie chce. Dobre to na krótko ;x
mi tak samo, probowalem raz zmienic, ale nie wyszlo niestety nie moglem sie przyzwyczaic, chyba, ze tylko ekran powitalny
Mój kumpel zmienił, jak zobaczyłem to po prostu sie przeraziłem. I wolę zostać przy starej skórce.
ja zostaje przy starej bo już za długo gram i nie chce zmian
dla tych, którzy zaczynają grać może się to przydać
Gdybym zmienil sobie wyglad klienta, to nie dostane bana? Bo slyszalem kiedys o takim przypadku