Sandboxie ... Co sądzicie o tym programie .. ? Czy ktos tego używa?
Wersja do druku
Sandboxie ... Co sądzicie o tym programie .. ? Czy ktos tego używa?
http://img8.imageshack.us/img8/9379/13651208.jpg
Tyle. Nie działa tak jak niektórzy sobie obiecywali.
Parę tygodni na Sandboxie, niestety bez rezultatów. Dobrze, że nie zdecydowałem się mainchara załączyć pod sandboxiem ;f
btw, imo zły dział, bo sandboxie nie jest programem typowo tibijskim, a właściwie to w ogóle nim nie jest.
#down
Takie jest jego te zamierzane przeznaczenie, ale tibijscy botterzy wymyślili sobie, że sandboxie blokując wysyłanie info o kompie etc przez klienta tibii uchroni od bana i zgaduję, że w tym kontekście był założony ten temat.
Przecież sandboxie to jest program tak jakby antywirusowy ...
Służy jako dodatek do przeglądarki Internet Explorer
2x@up Sluchaj , a jakiego bota używałeś? :D
Używałem kiedyś do bocenia 10+ charów naraz ; p Ale nie w Tibii , w innej grze. Użyteczny program dość. Osobiście to nie wiem czy Wam syf poblokuje z przeglądarek. Ciekawe czy jak się w tym odpali coś..do czego się nie jest pewnym czy to key czy jakiś użyteczny program..czy program ten będzie działał tylko w obrębie sandboxa, na to nie daję 100% gwarancji. Ale pamiętam do mmo jako mc nadawało się świetnie .
Wie ktoś może czemu jak odpalam tibie 8.5 przez sandboxie to mi wyskakuje auto patch i tibia mi się wyłącza i tak w kółko ??
Bo przy wlaczeniu Tibii pierwszy raz jest jakas mini aktualizacja i sanboxie 'blokuje' update.
Lognij raz normalnie bez tego,wlacz sandboxie nastepnym razem.
#Down:
1.Wlaczasz
Patchujesz
Wlaczasz
Logasz
Wylaczasz
2.Wlaczasz przez sanboxie
Nic to nie daje ;/ dalej jest ten patch